پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ مهر ۱۳۹۴، ۱۰:۳۰

از سوی فدراسیون جهانی تکواندو؛

برنامه مسابقات کسب سهمیه المپیک اعلام شد/آماده باش برای بانوان

برنامه مسابقات کسب سهمیه المپیک اعلام شد/آماده باش برای بانوان

برنامه رقابتهای قاره ای کسب سهمیه المپیک از سوی فدراسیون جهانی تکواندو اعلام شد که فیلیپین در شهر مانیل میزبان مسابقات در قاره کهن می باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، درحالی که مردان تکواندو ایران تاکنون در دو وزن جواز حضور در المپیک را کسب کرده اند و در دو وزن دیگر باید تا آذرماه در رقابتهای جایزه بزرگ و تورنمنت های مختلف شرکت کنند، بانوان تکواندو کشورمان باید آماده حضور در رقابتهای قاره ای شوند. 

فدراسیون جهانی با ارسال نامه ای به کشورهای عضو ضمن اعلام برنامه مسابقات قاره ای برای کسب سهمیه المپیک، تاکید کرده کشورهای میزبان و همچنین کشورهایی که از  طریق رقابتهای جایزه بزرگ و رنکینگ جهانی موفق به کسب حداقل دو سهمیه شده اند اجازه حضور در این مسابقات را نخواهند داشت. 

در اطلاعیه WTF عنوان شده که رقابتهای قاره ای در چهار وزن المپیکی برگزار خواهد شد و نفراتی که در مسابقات قاره هاي آسيا، اروپا، افريقا و امريكا موفق به کسب مدال طلا و نقره می شوند و همچنین  دارندگان مدال طلا مسابقات قاره استراليا جواز حضور در المپیک ریو را کسب خواهند کرد که در مجموع ۷۲ تکواندوکار راهی این بازیها خواهند شد. 

با احتساب ۴۸ تکواندوکاری که از طریق رنکنیگ جهانی با قرار گرفتن در رتبه های اول تا ششم اوزان چهارگانه مردان و زنان جواز مبارزه روی "شی هاپ چانگ" المپیک را کسب می کنند ، چهار تکواندوکار میزبان المپیک و چهار تکواندوکاری که از طریق "وایلدکارت" مجوز می گیرند ، در کل ۱۲۸  تکواندوکار در این بازیها به رقابت خواهند پرداخت. 

بر اساس برنامه اعلام شده مسابقات قاره ای با برگزاری رقابتهای قاره اروپا طی روزهای ۲۶و ۲۷ دیماه در استانبول آغاز می شود. مسابقات قاره آفریقا به میزبانی مراکش طی روزهای ۱۳ تا  ۱۵ بهمن ماه انجام می شود. تکواندوکاران قاره استرالیا هشتم اسفندماه در "پاپوآ گينه" به مصاف هم می روند. مکزیک طی روزهای ۲۰ و ۲۱ اسفندماه میزبان مسابقات قاره آمریکا است و فیلیپین در مانیل هم طی روزهای ۳۱ فروردین  و اول اردیبهشت ماه ۹۵ رقابتهای قاره آسیا را برگزار می کند. 

کد خبر 2925372

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha