۱۲ مهر ۱۳۹۴، ۲۰:۱۵

مدیرکل نوسازی مدارس اردبیل:

۶۰ درصد مدارس اردبیل گرمایش استاندارد دارند

۶۰ درصد مدارس اردبیل گرمایش استاندارد دارند

اردبیل- مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل گفت: طی سال های گذشته استانداردسازی گرمایش مدارس استان اجرا شده و در حال حاضر ۶۰ درصد مدارس را تحت پوشش قرار داده است.

به گزارش خبرنگار مهر، امید قیامی شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران در خصوص برنامه های این نهاد اجرایی برای استاندارد سازی سیستم های گرمایش تصریح کرد: روند استانداردسازی تداوم دارد.

وی با بیان اینکه استاندارد سازی شامل نصب پکیج و موتورخانه و رادیاتور است، اضافه کرد: علاوه بر این طرح هایی از جمله تجهیز مدرسه به بخاری برقی و تبدیل بخاری نفتی چکه ای به کاربراتور نیز در قالب طرح های استاندارد سازی اجرا می شود.

مدیر کل نوسازی مدارس استان با تاکید به ضرورت استاندارد سازی گرمایش مدارس با توجه به برودت هوا در این استان ادامه داد: ما به منظور رفاه مدارس در صورتی که روستایی بخاری نفتی داشته باشد و برق هم داشته باشد بخاری برقی اختصاص می دهیم.

قیامی در پاسخ  سوال خبرنگار مهر در خصوص اینکه چرا تجهیز مدارس به بخاری برقی با توجه به اینکه در برودت هوا پاسخگو نیست و مصرف زیاد برق را به دنبال دارد، اضافه کرد: این طرح همچنان از سوی نوسازی مدارس دنبال می شود و بخاری در اختیار استان ها قرار داده می شود؛ به تبع ما نیز در اختیار مدارس قرار می دهیم.

وی تجهیز و توسعه مدارس را منوط به تامین اعتبارات و به ویژه منابع استانی دانست و تاکید کرد: نوسازی مدارس به دنبال ایجاد فرصت مطلوب مطالعه برای دانش آموزان است و ما هر یک از دانش آموزان را به مانند فرزندان خود می دانیم.

مدیر کل نوسازی مدارس استان با اشاره به همکاری مطلوب آموزش و پرورش استان در امر تجهیز مدارس افزود: به دنبال این هستیم تمامی مدارس با توجه به امکانات و اقتضائات مناسب ترین سیستم گرمایش را داشته باشند.

کد خبر 2932030

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha