پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ مهر ۱۳۹۴، ۹:۱۷

مدیرعامل شهرک های صنعتی استان گیلان خبر داد؛

دومین نمایشگاه توانمندی شهرک‌های‌ صنعتی گیلان برگزار می شود

دومین نمایشگاه توانمندی شهرک‌های‌ صنعتی گیلان برگزار می شود

رشت- مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان از برگزاری دومین نمایشگاه توانمندی شهرک های صنعتی در گیلان خبر داد.

طهمورث لاهوتی اشکوری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اعلام برگزاری دومین نمایشگاه توانمندی های شهرک های صنعتی استان گیلان اظهار کرد: هدف از برگزاری این نمایشگاه ارتقای همه جانبه صنعت استان به ویژه صنایع کوچک است.

وی افزود: سعی شده از صنایع کوچکی که از کیفیت و کمیت بالایی برخوردار بوده و دارای نشان استاندارد در تولید تمامی محصولات خود هستند برای حضور در این نمایشگاه دعوت شود.

لاهوتی ادامه داد: نبود بازار مناسب داخلی و خارجی برای عرضه تولیدات، همواره یکی از دغدغه های صاحبان صنایع بوده که حضور این افراد در نمایشگاه توانمندی ها می تواند ضمن ایجاد زمینه مناسب برای معرفی تولیدات صاحبان صنایع، شرایط ویژه ای برای تبلیغات مناسب در جهت کسب بازار و فروش محصولات صنعتگران را به وجود آورد.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان با اشاره به اینکه صنعت نمایشگاهی یکی از ستون های حیاتی اقتصاد جهانی است، تصریح کرد: صنعت نمایشگاهی ابزاری موثر برای ترویج، توسعه و تبادلات تجاری به شمار می رود که از جایگاه مهم و ارزشمندی در دنیا برخوردار است.

دومین نمایشگاه توانمندی های شهرک های صنعتی استان گیلان از بیستم لغایت بیست و سوم مهرماه در سالن نمایشگاه های بین المللی گیلان برگزار می شود.

کد خبر 2933107

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha