به گزارش خبرنگار مهر، محمود عباسی ظهر سه شنبه در جلسه همایش راهوران نیروی انتظامی با اشاره به ۴۱ هزار تن شهید دانشآموز و فرهنگی افزود: آموزشوپرورش بهعنوان سنگ زیرین تعلیم و تربیت درها را برای تعلیم و تربیت مستقیم و غیر مستقیم نونهالان باز کرده است.
عباسی با اشاره به تعلیم کودکان ۵ تا ۱۷ سال توسط آموزشوپرورش ادامه داد: این ارگان در کنار فرهنگیان و دانش آموزان میتواند نقش مهمی در روان سازی ترافیک، مدیریت خشم، بالا بردن عزتنفس در دانش آموزان داشته باشد.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزشوپرورش استان زنجان اظهار کرد: از جمعیت ۱۷۵ هزار دانشآموز در استان زنجان ۵۰ درصد تحت پوشش همیاران پلیس هستند و علاوه بر این همیاران بهداشت، همیاران مشاور، شهردار افتخاری در مدارس فعالیت فرهنگی انجام می دهند.
عباسی جهتگیری آموزش و پرورش را به سمت تربیت سیاسی، اجتماعی و ایجاد مهارتهای زندگی دانست و گفت: ایجاد مهارتهای زندگی از مهمترین کارکردهای آموزشوپرورش و بهویژه سازمانهای دانشآموزی است چون این امر تبدیل به یکی از اساسیترین نگرانیهای خانوادهها برای آینده فرزندانشان شده است.
افزایش درخواست خانوادهها در ایجاد سرعت کاهها در معابر
همچنین معاون ترافیک و حملونقل شهرداری زنجان گفت: اخیراً شکایات بیشتری از سرعتبالای خودروها ارائه شده که باعث تقاضای بیشتر در ایجاد سرعت کاه در معابر شده است.
سمانه شاد دل با اشاره به اینکه حضور همیاران پلیس نوعی سرمایه گذاری برای آینده است افزود: با تذکرات همیاران پلیس برای رعایت قوانین توسط والدینشان ، انتظار داشتن شهری ایمن و آرام دور از ذهن نخواهد بود.
وی همیاران پلیس را بازوان توانمند نیروی انتظامی در درون خانوادهها دانست و گفت: بروز هر تصادف باعث از هم پاشیدن یک خانواده میشود ولی با اقدامات بهموقع و تذکرات مناسب میتوان مانع بروز تلفات ناشی از تصادفات شد.
شاد دل از هزینههای کلان سالانه در ایجاد سرعت کاهها توسط شهرداری خبر داد و گفت: افزایش تقاضا در این امر و افزایش شکایت والدین از سرعتبالای خودروها در معابر نشانه عدم ارتقای فرهنگ و دانش ترافیک است.
معاون ترافیک و حملونقل شهرداری زنجان با تأکید بر اهمیت ارتقای انضباط رانندگی و اجتماعی افزود: سرعت غیرمجاز، نبستن کمربند ایمنی و صحبت کردن با تلفن همراه از عمدهترین مواردی هستند که میتواند توسط همیاران پلیس به والدین در حین رانندگی تذکر داده شود.
نظر شما