پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ مهر ۱۳۹۴، ۱۶:۲۹

مقیمی در جمع معاونین سیاسی استانداری ها تاکید کرد؛

لزوم بهره گیری از همکارانی که سیاستهای دولت را اعمال می کنند

لزوم بهره گیری از همکارانی که سیاستهای دولت را اعمال می کنند

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: می بایست از همکارانی که بتوانند سیاست های دولت تدبیر و امید را اعمال کرده و از همه توان خود برای برگزاری انتخاباتی باشکوه استفاده کنند، بهره برد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، محمد حسین مقیمی طی سخنانی در همایش معاونین سیاسی، امنیتی استانداری های سراسر کشور رونق نشاط سیاسی در کشور را بیانگر قانون مند شدن مباحث مربوط به شهرستان ها دانست و از فرمانداران خواست تا کمک کنند روال نمایندگی احزاب و گروه ها در شهرستان ها با سرعت بیشتری انجام شود.

معاون سیاسی وزیر کشور درخصوص نقش اقوام و اقلیت های دینی در انتخابات گفت : می بایست با رعایت مسائل مربوط به امور مرزی با کشور های همسایه دقت های لازم را داشته و درخصوص بحث اقوام در مناطق مرزی و توسعه اقتصادی مناطق وقت بیشتری را گذاشت.

وی در خصوص مبحث انتصابات در استان ها گفت : می بایست از همکارانی که بتوانند سیاست های دولت تدبیر و امید را اعمال کرده و از همه توان خود برای برگزاری انتخاباتی باشکوه استفاده کنند، بهره برد.

معاون سیاسی وزیر کشور بر آموزش مجریان انتخابات و شفافیت بخشیدن به کلیه امور مربوط به انتخابات تأکید کرد و ادامه داد : اگر بتوانیم شرایط را طوری ایجاد کنیم که مردم به این باور و احساس حقیقی برسند که قانون در کشور به طور کامل رعایت می شود، یقیناً پرشورتر پای صندوق های رأی حاضر خواهند شد و این به عملکرد مستقیم خود ما برمی گردد.  

مقیمی درخصوص بحث هیأت های اجرایی انتخابات گفت : بایستی در انتخاب اعضاء هیأت های اجرایی دقت شود تا افرادی بکار گرفته شوند که هیچگونه وابستگی حزبی نداشته و بتوانند از نظرات اعمال شده خود دفاع کنند.
وی بر احترام به رعایت قوانین و مقررات تا پایان فرایند انتخابات تصریح کرد : رعایت حقوق انتخاب کنندگان و انتخاب شوندگان و اصل بی طرفی مجریان، بازرسین و ناظرین بر انتخابات مد نظر است و چون مجری انتخابات شما هستید باید دقت لازم را در این خصوص داشته باشید.

کد خبر 2940026

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha