به گزارش خبرنگار مهر، نادر قربانی بعد از ظهر یکشنبه در همایش سازمان های مردم نهاد حوزه آسیب های اجتماعی و اعتیاد لرستان اظهار داشت: اعتیاد بیماری است که به عنوان یک آسیب در بسیاری از خانواده ها نفوذ کرده و فعالیت سازمان های مردم نهاد در این حوزه می تواند مانع از متلاشی شدن بنیان بسیاری از خانواده ها شود.
وی خطاب به مسئولان تشکل های حاضر در این همایش گفت: اولین کار در حوزه فعالیت شما داشتن اعتماد به نفس است و شما باید در بحث درمان، آسیب شناسی و پیشگیری در حوزه مواد مخدر بازوهای توانمندی برای استان باشید.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان با بیان اینکه دولت تدبیر و امید روی نقش موثر سمن ها مانور بسیاری می دهد عنوان کرد: دولت معتقد است وجود سازمان های مردم نهاد حلقه هایی کارساز بوده که می توانند از شعار به شعور برسند.
قربانی به وجود ۲۷۴ سازمان مردم نهاد در لرستان اشاره کرد و بیان داشت: متاسفانه بسیاری از این سازمان ها فعال نبوده و به جرات می توان گفت حدود ۱۴ تشکل و سازمان فعال در استان وجود دارد.
وی بر لزوم تعامل و همکاری بین سمن ها با دستگاه های اجرایی استان تاکید کرد و اظهار داشت: اگر بین سمن ها و ادارات همگرایی و همفکری وجود نداشته باشد و بین آن ها سوء ظن و بدبینی باشد فعالیت این سازمان ها دیده نمی شود و این تشکل ها راه به جایی نمی برند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان اضافه کرد: سازمان های مردم نهاد باید بازوی توانمند دستگاه ها باشند نه رقیب آن ها زیرا در این صورت فعالیت آن ها به چشم می آید.
قربانی بر ضرورت تشکیل اتاق فکری متشکل از چند تشکل و دستگاه مرتبط با بحث اعتیاد در حوزه پیشگیری از مصرف مواد مخدر در استان تاکید کرد و افزود: پیشنهاد می شود تمام امور تصدی گری در بخش درمان و پیشگیری به سمن های دارای صلاحیت واگذار شود.
وی اضافه کرد: لازم است حداقل در پایان هر فصل برای معتادانی که اعتیاد را ترک کرده اند جشنواره هایی با همکاری سمن ها برگزار شود و از ظرفیت تشکل ها در برگزاری نشست ها، همایش ها و کارگاه های آموزشی استفاده شود.
نظر شما