به گزارش خبرنگار مهر، ذبیحالله ذاکری صبح سهشنبه در نشست شورای سیاستگذاری کنفرانس ملی GIS در ساری بابیان اینکه میانگین اجرای طرحهای جمعآوری فاضلاب در کشور ۴۲ درصد است این میزان را در استان کمتر از ۱۰ درصد بیان کرد.
وی با اشاره به اجرای طرحهای جمعآوری فاضلاب و تصفیهخانه در ۱۱ شهر استان افزود: این طرحها باهدف کمک به محیطزیست اجرا میشود.
مدیرعامل آبفا مازندران همچنین شمار مشترکان تحت پوشش این شرکت را ۵۷۰ هزار نفر بیان کرد و گفت: در حال حاضر میانگین بهرهمندی استان از آبهای سطحی ۱۰ درصد ولی در کشور ۴۷ درصد است.
وی تأکید کرد: برای پیشگیری از بحران کمبود آب باید از آبهای سطحی استفاده بیشتر و طرحهای مناسب در این زمینه اجرا شود.
وی میزان تولید آب در استان را بیش از ۱۰ هزار و ۵۰۰ لیتر در ثانیه بیان کرد و با اشاره به کاربرد سامانه GIS در بخش آبفا یادآور شد: این طرح در بخش آب و فاضلاب هفت شهرستان ازجمله نوشهر، چالوس، بابلسر، محمودآباد و جویبار در دست اجراست.


نظر شما