به گزارش خبرنگار مهر، در پایان سومین اجلاس سران کشورهای صادرکننده گاز حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری کشورمان با ولادیمیر پوتین دیدار و گفتگو کردند و سپس روسای جمهوری دو کشور در نشستی خبری حاضر شدند و مواضع خود را پیرامون مسائل منطقه مطرح کردند.
روحانی در این نشست خبری با بیان اینکه مسئله هسته ای یکی از زمینه های مشترک میان دو کشور بوده است، گفت: از سالها پیش در زمینه مسائل هسته ای، بین دو کشور روابط خوبی بوده است و امروز این روابط توسعه پیدا خواهد کرد.
رئیس جمهور افزود: همچنین ما در زمینه مسائل منطقه ای و تروریسم که از قبل همکاری داشتیم تصمیم گرفته ایم که این همکاری ها را توسعه دهیم.
وی تروریسم را خطری برای کشورهای منطقه و جهان دانست و گفت: برخلاف آنهایی که در زمینه مبارزه با تروریست سخن می گویند و به برخی از عملیات نمایشی می پردازند، ایران و روسیه در مقام عمل نشان دادند که می خواهند با تروریسم به طور جدی مبارزه کنند.
رئیس جمهوری افزود: من مطمئن هستم که فرصت های پیش روی ما زمینه ای فراهم می کند که با همکاری های بیشتر به نفع دو ملت و به نفع منطقه بتوانیم قدم های جدی تر برداریم.
روحانی در پایان خاطرنشان کرد: یک بار دیگر از آقای ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری محترم فدراسیون روسیه و هیئت همراهشان برای سفر به ایران تشکر می کنم.
نظر شما