پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ آذر ۱۳۹۴، ۱۴:۳۶

رئیس هیئت والیبال استان کرمانشاه:

تیم والیبال کرمانشاه مقابل ملوان تهران عملکرد خوبی داشت

تیم والیبال کرمانشاه مقابل ملوان تهران عملکرد خوبی داشت

کرمانشاه- رئیس هیئت والیبال استان کرمانشاه گفت: بازی با ملوان تهران در هفته نخست مسابقات لیگ دسته اول والیبال حکم دیداری تدارکاتی برای تیم کرمانشاه را داشت وبازیکنان ما در این بازی عملکرد خوبی داشتند.

محمد منصوری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: تیم والیبال کرمانشاه در نخستین بازی خود در فصل جدید مسابقات لیگ دسته اول والیبال به مصاف ملوان تهران رفت که تیم علی رغم شکست ۳ بر ۲ در این دیدار توانست بازی قابل قبولی را از خود به نمایش بگذارد.

رئیس هیئت والیبال استان کرمانشاه با ابراز رضایت از عملکرد بازیکنان تیم در این مسابقه، گفت: در آینده اخبار شنیدنی از والیبال کرمانشاه به گوش همه خواهد رسید و در حال حاضر تمرکز و سرمایه گذاری ما بر روی جوانان و نوجوانان است.

منصوری ادامه داد: ترکیبی سنی بازیکنان تیم والیبال کرمانشاه ۱۶ و ۱۷ ساله است و تنها یک بازیکن ۲۵ ساله در تیم داریم و این ترکیب جوان گرایانه با هدف کسب نتیجه مطلوب و موفقیت‌های بیشتر در آینده انجام شده است.

وی با بیان اینکه ترکیب تیم کرمانشاه در لیگ دسته یک را بازیکنان بومی تشکیل می‌دهند، گفت: تنها از ۲ بازیکن غیر بومی استفاده کردیم  و این تغییر و تحولات به خاطر آینده والیبال کرمانشاه انجام شد چرا که اگر این تحولات روی نمی‌داد همان شرایط  ۱۰ یا ۱۵ سال پیش را داشتیم.

رئیس هیئت والیبال استان کرمانشاه افزود: زمانی کرمانشاه ۱۲ بازیکن لیگ برتری داشت اما اکنون از ۵۰ بازیکن دعوت شده به اردوی الف و ب تیم ملی  تنها سال افزون به نمایندگی از کرمانشاه در تیم ملی ب حضور دارد.

منصوری ادامه داد: سال ۹۳ و ۹۲ ما در مسابقات زیرگروه باشگاه‌های کشور حضور داشتیم اما صعود و ترقی عاید تیم نمی‌شد امسال از بازیکنان تقاضا کردیم که میدان را به جوانان بسپارند چرا که خود دیگر آینده‌ای در والیبال کرمانشاه ندارند و آنها نیز با فراغ بال و خلوص نیت پذیرفتند.

وی با بیان اینکه یک ماه  از تشکیل تیم کرمانشاه می‌گذرد، گفت: ما از بازیکنان انتظار زیادی نداشتیم بازی‌های لیگ یک نیز در حکم بازی تدارکاتی برای ما است.

رئیس هیئت والیبال استان کرمانشاه شرکت حمل و نقل سراسری سرمست را اسپانسر نماینده کرمانشاه در لیگ دسته یک والیبال کشور دانست و گفت: بازی دیروز را با نتیجه ۲ به ۳ به ملوان تهران واگذار کردیم اما بازیکنان بسیار مقتدرانه بازی کردند و روز به روز نیز شاهد پیشرفت تیم خواهیم بود.

وی در پایان یادآور شد: بازی بعدی تیم کرمانشاه در مسابقات لیگ دسته اول والیبال مقابل نماینده ارومیه برگزار خواهد شد.

کد خبر 2979330

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha