۱۵ آذر ۱۳۹۴، ۱۶:۴۳

رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی و علوم‌پایه زنجان:

پژوهش و تحقیق باید به عنوان یک اصل مهم مورد توجه قرارگیرد

پژوهش و تحقیق باید به عنوان یک اصل مهم مورد توجه قرارگیرد

زنجان- رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی و علوم‌پایه زنجان گفت:‌ پژوهش و تحقیق باید به عنوان یک اصل مهم و تاثیرگذار مورد توجه قرار بگیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا خالصی‌فرد ظهر یکشنبه در نشست خبری کمیته‌های ستاد استانی هفته پژوهش و فن‌آوری در زنجان افزود: باید بستر و فضا برای توسعه هرچه بیشتر پژوهش در استان فراهم شود.

وی ادامه داد: ‌ ارتباط با صنعت در این هفته باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد چرا که در توسعه اقتصاد می تواند موثر واقع شود.

خالصی فرد ادامه داد: وظیفه دستگاه‌هایی که متولی امر پژوهش هستند در طول سال مشخص است.

رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی و علوم‌پایه زنجان گفت:‌ در هفته پژوهش و با اجرای طرح «درهای باز دانشگاه» عموم مردم در جریان فعالیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه قرار می‌گیرند.

خالصی فرد افزود: تلاش شود درهای دانشگاه برای معرفی فعالیت‌های صورت گرفته در محیط‌های علمی به روی مردم باز باشد.

رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی و علوم پایه زنجان گفت: ۹ کمیته مسئول برگزاری برنامه هفته پژوهش در استان هستند. 

کد خبر 2992747

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha