به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام پژمان فر، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت:باید ضمن شناسایی نیازهای اساسی وآشنا کردن جامعه به موضوع وقف، کمک کرد تا برای برطرف شدن نیازمردم وقف صورت گیرد ومتعلقات موقوفات متنوع و متناسب با نیازهای اساسی جامعه ارائه گردد .
وی با بیان اینکه امروزه برای انجام هر فعالیتی وابسته به نهاد های دولتی است و اعتبارات جواب گوی تنوع نیاز جامعه نخواهد بود افزود :تحقق همه طرح ها و فکرهای خوب نیازمند پشتوانه ای ماندگار است و وقف می تواند آن پشتوانه را ایجاد کرده و گره از کار بشر باز نماید .
رئیس کارگروه هنر و رسانه در کمسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:از وقف یک کتاب گرفته تا وقف برای کارهای بزرگ دنیا نشان از ظرفیت بسیار بالای وقف دارد که محدودیتی در منابع و موضوعات نیست و رسانه می تواند ایجاد انگیزه کند تا وقف محدود به امور خاصی نباشد
وی افزود: اگر وقف در مسیر خود قرار گیرد اثر مثبت خواهد داشت و همه از آن نفع می بریم.


نظر شما