پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ آذر ۱۳۹۴، ۱۴:۰۷

فرمانده انتظامی استان زنجان:

عدم وابستگی نيروهای مسلح به گروه های سياسی يک امتياز است

عدم وابستگی نيروهای مسلح به گروه های سياسی يک امتياز است

زنجان – فرمانده انتظامی استان زنجان با اشاره به برگزاری انتخابات در سال جاری گفت : عدم وابستگی نيروهای مسلح به احزاب و گروه های سياسی يك امتياز برای اين نيروها است.

 به گزارش خبر گزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار  علیرضا صالحی گفت: با تلاش همه جانبه پلیس و همكاری سازنده مردم بحمدالله شاهد كاهش جرائم ، افزایش كشفیات و افزایش احساس امنیت در سطح استان هستیم كه امید است با تلاش بیشتر و همكاری مردم این روند ادامه یابد.

وی با تاكید بر اینكه بر اساس قانون نیروهای مسلح از هرگونه دخالت و وابستگی به احزاب و گروه های سیاسی  منع شده اند یادآور شد: تمامی کارکنان باید از هرگونه موضع گیری و جانب‌داری خودداری کنند و از حضور در ستاد انتخاباتی داوطلبان بپرهیزند.

فرمانده انتظامی استان زنجان  عدم وابستگی به احزاب را در نیروهای مسلح یك امتیاز برشمرد و بیان داشت : باید برنامه ریزی و آمادگی لازم را برای برگزاری  یك انتخابات سالم داشته باشیم.

سردار صالحی با اشاره به حضور عظیم عاشقان درسالروز شهادت امام رضا ( ع )  خاطر نشان كرد: همه معصومان علیهم السلام در قلوب ما شیعیان جای دارند.

فرمانده انتظامی استان زنجان با تاكید بر اینكه اسلام مختص به سرزمین و مكان خاصی نیست بیان داشت: دست‌یابی انسان‌ها به عدالت، کرامت، معنویت و جایگاه واقعی انسان در جهان از اهداف دین مبین اسلام می باشد.

صالحی نظم و انضباط را  لازمه موفقیت پلیس در ماموریت ها بیان كرد و گفت: با فرا رسیدن فصل سرما و برودت هوا ، احتیاط لازم مد نظر و پیش بینی های لازم  انجام و از بروز حوادث پیشگیری شود.

كشف ۴۰ هزار لیتر نفت سفید قاچاق از یك كامیون در زنجان

جانشین فرمانده انتظامی استان از كشف ۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق از یك دستگاه كامیون ولوو تانكردار خبر داد.

سرهنگ مراد جعفری گفت: در راستای مبارزه با قاچاق فرآورده های نفتی، ماموران پلیس آگاهی استان زنجان از حمل مقادیری سوخت قاچاق مطلع شدند.

وی افزود: در این راستا ماموران با ایجاد تور ایست و بازرسی، خودرو حامل سوخت قاچاق را كه یك دستگاه كامیون ولوو تانكردار بود شناسایی و با علائم هشدار دهنده آن را متوقف كردند.

جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان ادامه داد: ماموران در بازرسی از این خودرو  ۴۰ هزار لیتر نفت سفید قاچاق كشف كردند.

سرهنگ جعفری ضمن تاکید بر عزم پلیس در برخورد با قاچاق كالا از هموطنان خواست در صورت اطلاع از فعالیت های قاچاقچیان موضوع را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

کد خبر 3000578

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha