از سوی گروه فلسفه پژوهشکده حکمت و دین پژوهی؛

کتاب «محی الدین الهی قمشه ای: حکیم معرفت و محبت» تجدید چاپ شد

کتاب «محی الدین الهی قمشه ای: حکیم معرفت و محبت» تجدید چاپ شد

کتاب «محی الدین الهی قمشه ای: حکیم معرفت و محبت» به کوشش ابوالحسن غفاری محقق گروه فلسفه پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی تجدید چاپ شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «محی الدین الهی قمشه ای: حکیم معرفت و محبت» به کوشش حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابوالحسن غفاری مدیر گروه فلسفه پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به چاپ دوم خود رسید.

پژوهش حاضر، که به کوشش محقق ارجمند جناب حجت الاسلام و المسلمين دکتر ابوالحسن غفاری سامان یافته است، مجموعه مقالاتی است که به مناسبت همایش (محی الدین الهی قمشه ای، حکیم معرفت و محبت) سامان یافته و به تازگی به چاپ دوم خود رسیده است.

در این کتاب علاوه بر معرفی حکیم الهی قمشه‌ای که به خودی‌خود کاری ارزشمند و تکریم علم و معرفت است، فرصتی فراهم شده است تا علاوه بر آشنایی با نقش مهم او در تربیت شاگردان نام‌آور، تأثیر او در رشد و توسعه حکمت   و عرفان و دیگر شاخه‌های علوم اسلامی بررسی شود.

گفتنی است در این کتاب سعی شده تا ضمن آشنایی با دیگر اندیشه‌های حکیم الهی قمشه‌ای، دست‌مایه بیشتر مقالات در راستای مسئله محبت و عشق قرار گیرد، بلکه بتوان با ترسیم درست و عالمانه مسئله عشق، ذهنیت‌های نادرست و منفی در تفسیر عشق را اصلاح و از این رهگذر خدمت مناسبی به جامعه علمی و فرهنگ‌سازی شایانی در جامعه در این باره صورت گیرد.

 این کتاب شامل سه بخش به شرح زیر است:

 بخش اول: پیام و سخنرانی‌های همایش ـ

 بخش دوم: اندیشه‌های فلسفی عرفانی ـ

بخش سوم: بررسی عشق و محبت -

 چاپ دوم کتاب «محی الدین الهی قمشه ای: حکیم معرفت و محبت» به کوشش حجت الاسلام و المسلمین ابوالحسن غفاری با قیمت ۵۰۰۰۰ تومان در دسترس علاقمندان قرار گرفته است.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات تکمیلی و تهیه کتاب می توانند به نشانی www.poiict.orgمراجعه کنند.

کد خبر 3007501

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha