۲ دی ۱۳۹۴، ۱۴:۰۳

در جریان سفر رییس جمهور به ری؛

طرح راه اندازی دو تصفیه خانه در جنوب تهران تصویب شد

طرح راه اندازی دو تصفیه خانه در جنوب تهران تصویب شد

شهرری - در جریان سفر رییس جمهور به شهرستان ری، طرح راه اندازی دو تصفیه خانه در جنوب تهران با ۷۶ میلیارد ریال اعتبار تصویب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در جریان سفر روز چهارشنبه حجت الاسلام حسن روحانی رییس جمهور به شهرستان ری، تصمیمات مهمی برای بهبود وضعیت آب در جنوب شهر تهران و جنوب شرقی استان تهران گرفته شد.

بر اساس تصمیم دولت و به منظور بهبود و پایداری کیفی و کمی وضعیت آب شرب در مناطق جنوبی تهران و برخی شهرستان های جنوب شرق استان، ساخت و راه اندازی دو تصفیه خانه در دستور کار قرار گرفت.

با تصمیم رییس جمهور، اعتباری ۷۶ میلیاردی برای انجام این طرح اختصاص داده شده و پیش بینی می شود تا پایان سال ۹۵ به بهره برداری برسد.

تصفیه خانه صالح آباد و سرخه حصار، زمینه بهبود وضعیت کیفی آب را فراهم و زمینه جمع آوری آب های سطحی در تهران را فراهم می آورد.

حجت الاسلام روحانی رییس جمهور صبح امروز  در جریان دیدار با مردم شهرری ضمن اشاره به اینکه دو تصفیه خانه دیگر نیز در دستور کار است، گفت: در این سفر، ۷۶ میلیارد ریال به این دو طرح اختصاص شد که تا پایان سال ۹۵ افتتاح می شود.

کد مطلب 3007826

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha