به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله عبدالکریم عابدینی ظهر شنبه در آئین تجلیل از تولیدکنندگان و بهرهبرداران بخش کشاورزی که در سالن اجتماعات سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شد اظهار کرد: کشاورزی در اقتصاد کشور نقش برجستهای دارد و با توجه به اینکه استان قزوین در کشاورزی و صنعت جایگاه ویژهای دارد باید از این فرصت برای ارتقاء جایگاه خود استفاده کنیم تا تولید را افزایش دهیم.
وی افزود: استعدادها و ظرفیتهای خوبی در استان وجود دارد که باید با استفاده از نیروی فکر و اندیشه افراد متخصص آنها را در عمل هم پیاده کنیم.
آیت الله عابدینی تصریح کرد: خداوند برکات و نعمت های زیادی به بندگان ارزانی داشته که اگر انسانها از این منابع خدادادی درست استفاده کنند به دستاوردهای خوبی خواهیم رسید.
نماینده ولی فقیه در استان بر لزوم بکار بستن ایمان و تقوا در کلیه امور دنیوی تأکید کرد و گفت: با ایمان و تقوا، برکات زمینی و آسمانی، مادی و معنوی بهسوی انسانها گشوده میشود.
عابدینی یادآورشد: تامین غذا در داخل کشور می تواند به استقلال ما کمک کند و ضریب امنیتی را نیز بالا ببرد و اگر قادر باشیم در همه شرایط غذای خود را تامین کنیم تهدید علیه کشور کاهش می یابد.
وی بیان کرد: در شرایطی که اتکا به نفت نمی تواتند حاشیه امینی برای کشور ایجاد کند لازم است به بخش کشاورزی توجه بیشتری کنیم تا به حودکفایی در تولید غذا برسیم و آسیب های دشمن در این بخش را به حداقل برسانیم.
نظر شما