كي قباد علي بابايي در گفت و گو با خبرنگار"مهر" در زنجان اظهار داشت: خصوصيت شخصي وكاري دكتر احمدي نژاد از جمله مهمترين فرصتهايي است كه در اختيار ملت و نظام قرار گرفته است.
علي بابايي همچنين از سفر هيئت دولت درآينده نزديك به استان زنجان خبرداد و گفت: مسئولان استاني براي تدارك مقدمات اين حضور آمادگي كامل دارند.
كي قباد علي بابايي همچنين در خصوص سفرهاي استاني رئيس جمهور و هيئت دولت گفت: تشكيل جلسات هيئت دولت در استانها ابتكار ويژه دولت احمدي نژاد است و مقام معظم رهبري نيز از اين حركت دولت حمايت نموده اند.
معاون استاندار زنجان تصريح كرد: حضور وزرا در مراكز استانها و آشنايي نزديك با مشكلات استانها خود به خود باعث حل شدن بسياري از مشكلات و شكوفا شدن استعدادها د رمناطق محروم استان مي شود.
وي تاكيد كرد: مسئولان استاني دولت احمدي نژاد نيز خط مشي وي را سرلوحه كار خود قرار داده اند كه در همين راستا استاندار زنجان همواره در طي حضور كوتاه خود در استان زنجان مناطق محروم استان سفرهاي متعدد انجام داده كه از آن جمله 9 بار سفر به شهرستان محروم ماهنشان است.
معاون سياسي استانداري زنجان صرفه جويي در دستگاه هاي دولتي را از ديگر فرصتهاي پيش رو در سال 85 دانست وافزود: از اعتباراتي كه بر اساس صرفه جويي به دست مي آيد مي توان در موارد ضروري و گره گشايي از مشكلات مردم استفاده نمود.
وي همچنين كاهش نرخ سود تسهيلات بانكي را ازديگر فرصتهايي دانست كه ملت و كشور در سال 85 از آن بهره مند مي شوند.
علي بابايي تاكيد كرد: منابعي كه هم اكنون در دست دولت دكتر احمدي نژاد است، در دست دولت هاي قبلي نيز بود ولي احمدي نژاد استفاده بهينه و مطلوب از اين منابع را سرلوحه تيم كاري خود در هيئت دولت قرار داده است.
معاون سياسي استانداري زنجان با اشاره به اجرايي شدن طرح بنگاه هاي كوچك زودبازده گفت: طرح بنگاههاي كوچك گامي بزرگ در راستاي از بين بردن معظل بيكاري درجامعه است .
معاون سياسي امنيتي استانداري زنجان فناوري صلح آميز هسته اي ايران را مسئله اي دانست كه از آن مي توان به عنوان يك فرصت مهم و در عين حال چالش در سال 85 ياد كرد چون ملت ايران همواره در صحنه هاي مختلف ياريگر و پشتيبان دولت و كشور بوده و راهپيمايي عظيم 22 بهمن سال 84 و حماسه انتخابات رياست جمهوري نمودهاي عيني اين ادعا است.
علي بابايي در ادامه به بحث مذاكره به آمريكا در خصوص عراق اشاره كرد و گفت :آمريكا براي گريز از باتلاق عراق نيازمند همكاري خيرخواهانه و سياست مدبرانه ايران است .
معاون سياسي امنيتي استانداري زنجان درپايان افزود: ايران به خاطر ملت عراق و براي اينكه كشور عراق را از مشكلات موجود كه بر اثر دخالت اشغالگران بوجود آمده رهاسازد اين مسئله را قبول كرده و باور داريم و به اين معتقديم كه امريكا همان كشوري است كه دستش به خون جوانان ايراني آلوده است و همواره در مقابل پيشرفت وتوسعه ايران سنگ اندازي مي كند.


نظر شما