به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري رويترز، نيروهاي پليس عراق گزارش دادند كه بر اثر اصابت گلوله هاي خمپاره به يك محله در شمال بغداد، سه نفر كشته و 16 نفر ديگر زخمي شدند.
هيئت علماي اهل سنت عراق و تلويزيون دولتي اعلام كردند كه افراد مسلح، يوسف الحسن مسئول اين هيئت در شهر بصره را به قتل رساندند.
در همين حال، منابع پليس عراق گزارش داد كه يك فرد انتحاري با حمله به مسجد شيعيان "براثا" دستكم 11نمازگزار را شهيد و 25تن ديگر را زخمي كرد.
شوراي استانداري نجف در بيانيه اي حمله نيروهاي مشترك آمريكا و عراق به خانه رئيس شوراي استانداري كربلا و بازداشت وي را محكوم كرد.
منابع امنيتي عراق همچنين گزارش دادند كه افراد مسلح با حمله به خانه ها در روستاي السمره و البوعجيل در شمال و غرب شهر الصويره سه غيرنظامي را كشته و 9 نفر ديگر را ربودند.
يك منبع پليس شهر المدائن گفت كه افراد مسلح در پوشش نيروهاي ارتش عراق با حمله به روستاي الجعاره در ناحيه المدائن و خارج كردن ساكنان آن، يك نفر را در برابر ديدگان آنها كشته و يك نفر ديگر را ربودند.
يك منبع پليس عراق نيز از زخمي شدن دو كارگر بر اثر انفجار بمب در مسير يك گشتي نيروهاي عراقي در منطقه جرف الصخر در جنوب بغداد خبر داد.
ارتش آمريكا نيز امروز از بازداشت رئيس شوراي استانداري كربلا دفاع كرد؛ نظاميان آمريكايي روز گذشته عقيل صالح الزبيدي را بازداشت كردند.
ژنرال جيمز ثورمان فرمانده نيروهاي چندمليتي در بغداد، الزبيدي را به دست داشتن در آماده كردن بمبهاي دستي و حمله عليه نظاميان آمريكايي و عراقي متهم كرد.
نظر شما