۲۷ خرداد ۱۳۸۵، ۲۲:۳۳

با همكاري فدراسيون و اداره كل تربيت بدني؛

استان تهران به پايگاه قهرماني اسكواش در منطقه تبديل مي شود

استان تهران به پايگاه قهرماني اسكواش در منطقه تبديل مي شود

استان تهران به يكي از مهمترين پايگاه هاي قهرماني اسكواش در منطقه تبديل خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري مهر ، در نشست مشترك مديركل تربيت بدني استان تهران با رئيس فدراسيون اسكواش كه درمحل اين فدراسيون انجام شد، مهندس تقي زاده از فدراسيون اسكواش خواست تا اين استان را از نظر تامين مربي براي بانون و آقايان كمك كند و براي برگزاري هرچه بهتر مسابقات اسكواش كشورهاي اسلامي در تهران ، طرحي را به اين اداره كل ارائه بدهد.

مديركل تربيت بدني استان تهران همچنين در اين نشست گفت : اگر فدراسيون نقشه هاي سالن اسكواش زود بازده و كم خرج را طراحي كند و در اختيار ما بگذارد، مي توانيم در مراكز و پايگاههاي استاني ، اين طرح ها را اجرا كنيم.

در اين نشست حميد قاسمي رئيس فدراسيون اسكواش خواستار توسعه اين رشته در استان تهران شد و گفت : بايد پايگاه قهرماني اين رشته در استان مشخص شود تا بتوان در راستاي فعاليتهاي مهم تر، برنامه ريزي كرد.

در همين ارتباط مقرر شد طي روزهاي آينده، جلسه نهايي براي اجرايي كردن پيشنهادات و برنامه ها، برگزار شود.

کد خبر 340759

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha