پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ تیر ۱۳۸۵، ۱۷:۰۹

عضو شوراي مركزي حزب مشاركت در گفت و گو با "مهر":

وحدت و همگرايي شرط پيروزي اصلاح طلبان در انتخابات آتي است/ اصلاح طلبان از توده مردم غافل ماندند

وحدت و همگرايي شرط پيروزي اصلاح طلبان در انتخابات آتي است/ اصلاح طلبان از توده مردم غافل ماندند

جلال جلالي‌زاده معتقد است، هميشه وحدت عامل پيروزي و موفقيت يك گروه و جريان سياسي است و تجربه نشان داده است تفرقه و اختلاف باعث تشتت و خارج شدن از صحنه است.

جلال جلالي زاده در گفت و گو با خبرنگار سياسي "مهر"، در خصوص نحوه حضور اصلاح طلبان در انتخابات آتي گفت: با توجه به تجربه گذشته اصلاح طلبان، وحدت تنها عامل براي تشويق آنان به سمت ائتلاف است و لذا چنانچه آنان بخواهند در اين دوره هم جداگانه به ارائه ليست هايي براي حضور در انتخابات بپردازند، باز هم موفق نخواهند شد.

وي با تاكيد بر اينكه اصلاح طلبان اكنون بايد به انتخاب روحانيون همفكر خود براي شركت در انتخابات آتي بپردازند، افزود: ماهيت انتخابات خبرگان با شوراها كاملا متفاوت است، لذا گروههاي اصلاح طلب در مناطق مختلف كشور نفوذ بسيار خوبي دارند و از اين روي مي توانند به فعاليت هاي گسترده اي نيز بپردازند.

عضو شوراي مركزي مجمع نمايندگان ادوار اظهار داشت: گروهي كه در قدرت نيست و فعاليت آنچناني هم انجام نمي دهد، انتظار خطا و اشتباه نيز از آن گروه نمي رود، لذا گروههاي اصلاح طلب در 8 سال قدرت اجرايي خود مرتكب خطاها و اشتباهاتي شدند كه باعث خلف وعده هاي آنان نزد مردم شد.

اين نماينده مجلس ششم بي تفاوتي اصلاح طلبان نسبت به مطالبات مردم، عدم ارتباط با توده محروم و آسيب پذيري جامعه را از ديگر دلايل شكست اصلاح طلبان دانست.

جلالي زاده خاطرنشان كرد: مردم در انتخابات گذشته از اصلاح طلبان دلسرد شدند و در نهايت مجددا به آنان واكنشي مثبت نشان ندادند و اكنون با توجه به وضعيت دولت كنوني و شعارهايي كه داده مي شود بايد گفت اگر اين شعارها اجرايي و عملي نشوند دوباره موجبات دلسردي مردم فراهم خواهد شد.

کد خبر 353196

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha