پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۸ بهمن ۱۳۹۴، ۱۴:۳۵

دبیر ستاد انتخابات مازندران:

شمار داوطلبان انتخابات مجلس در مازندران به ۱۷۲ نفر رسید

شمار داوطلبان انتخابات مجلس در مازندران به ۱۷۲ نفر رسید

ساری - دبیر ستاد انتخابات مازندران گفت: شمار داوطلبان دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان به ۱۷۲ نفر رسید.

مهرداد ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: شمار داوطلبان تأییدشده استان ۱۶۹ نفر بودند که یک نفر در حوزه انتخابیه آمل تأیید و رقابت انتخاباتی بازگشت،  همچنین دو داوطلب دیگر نیز از حوزه‌های خارج از استان به حوزه‌های انتخابیه استان مازندران انتقالی گرفته‌اند.

وی با اشاره به اینکه لیست داوطلبان انتخاباتی غروب چهارشنبه منتشر می‌شود به برخی شایعاتی درباره تأیید صلاحیت برخی داوطلبان اشاره کرد و گفت: هنوز آمار رسمی در این زمینه اعلام‌نشده است.

ابراهیمی یادآور شد: تبلیغات دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از روز پنجشنبه شروع می‌شود و از داوطلبان تقاضا داریم تا اخلاق را سرلوحه فعالیت قرار دهند.

مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری مازندران گفت: مازندران ۱۲ کرسی در مجلس و چهار کرسی در مجلس خبرگان رهبری دارد که هفت داوطلب نیز در مجلس خبرگان رقابت می‌کنند.

کد خبر 3559505

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha