منصور دمیرچی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره مسابقات قهرمانی کشور دارت بیان کرد: دوازدهمین مسابقات قهرمانی کشورت دارت در دو بخش مردان و زنان با حضور ۲۰۰ ورزشکار در مجموعه ورزشی بعثت (مادران و کودکان) تهران برگزار شد.
دمیرچی افزود: در پایان این مسابقات در بخش بانوان تیمهای گلستان با ۴۷، تهران ۳۴ و مازندران با ۳۳ امتیاز رتبه های اول و تا سوم را به خود اختصاص دادند و در بخش انفرادی نیز ساجدی احمدی از گلستان قهرمان شد، یدالله زاده دوم شد و طاهره دنیز هشتبران و فاطمه سلطانی به طور مشترک در جایگاه سوم ایستادند.
وی خاطرنشان کرد: در پایان مسابقات قهرمانی کشور دارت در مجموع بخش آقایان و بانوان تیم اصفهان با ۷۱ امتیاز قهرمان شد و تیم های خراسان رضوی و گیلان رتبه های دوم و سوم را به خود اختصاص دادند
وی تصریح کرد: در مسابقات قهرمانی کشور امسال ۲۰ استان شرکت کردند و ۲۳ تیم با یکدیگر به رقابت پرداختند که این رقابت ها از نظر کیفی وقتی در سطح بالایی برگزار شد و رقابت نزدیکی بین شرکت کنندهها برقرار شد.
به گفته رئیس هیئت انجمن های ورزشی گلستان، در مراسم اختتامیه و توزیع جوایز این رقابت ها محمدعلیپور رییس فدراسیون انجمنهای ورزشی، یحیی دادویی رییس هیئت انجمنهای ورزشی استان تهران، حمید آذرپور رییس انجمن دارت، حمید شایسته زاد نایب رییس و دیگر اعضای هیئت رییسه این انجمن حضور داشتند.
نظر شما