پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ اسفند ۱۳۹۴، ۱۰:۴۱

پس از ثبت نام ۲۰۴۹ ناشر؛

مهلت ثبت‌نام ناشران داخلی در نمایشگاه کتاب تهران تمدید شد

مهلت ثبت‌نام ناشران داخلی در نمایشگاه کتاب تهران تمدید شد

دیر کمیته ناشران داخلی بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران از تمدید زمان ثبت‌نام ناشران داخلی برای حضور در این نمایشگاه تا پایان روز چهارشنبه ۱۲ اسفند ماه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، محمدرضا توکل صدیقی مدیر کمیته ناشران داخلی از تمدید زمان ثبت نام ناشران داخلی برای حضور در بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد و گفت: تا تاریخ ۸ اسفند، ۲۰۴۹ ناشر ثبت نام خود را از طریق مراجعه به سایت انجام دادند اما با توجه به استقبال ناشران و مصوبه شورای برنامه ریزی این فرصت تا پایان روز چهارشنبه ۱۲ اسفند ماه تمدید شد.

وی افزود: این آخرین فرصت ناشران برای ثبت نام مقدماتی به منظور حضور در بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران است و پس از این تاریخ کمیته ناشران داخلی هیچ مسئولیتی در قبال ناشرانی که ثبت نام نکرده اند، نخواهد داشت.

بر اساس این گزارش، ثبت نام موقت به معنای استحقاق متقاضی برای دریافت غرفه نیست بلکه پس از بررسی درخواست متقاضیان  و داشتن شرایط اختصاص غرفه از طریق پیامک و یا پست الکترونیکی پذیرش ناشران به اطلاع آن‌ها خواهد رسید. همچنین با اعلام متراژ غرفه وپرداخت صورتحساب از طریق درگاه بانک ثبت نام ناشران قطعی خواهد شد.

ناشران فرصت دارند تا ۱۲ اسفند ماه با توجه به زمینه فعالیت‌ خود به یکی از وبسایت‌های اعلام شده جهت ثبت نام مراجعه کنند. برای این منظور  ناشران عمومی به آدرس http://www.ipcu.ir، ناشران کودک و نوجوان می‌توانند به آدرس http://www.cacbp.ir، ناشران دانشگاهی به آدرس http://www.nbup.ir  و ناشران آموزشی به آدرس http://www.afnam.ir  جهت ثبت نام مراجعه کنند.

بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از تاریخ ۱۵ تا ۲۵ اردیبهشت ماه در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب برگزار خواهد شد.

کد خبر 3568221

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha