پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ اسفند ۱۳۹۴، ۱۵:۳۸

مدیرکل آموزش‌وپرورش اردبیل در گفتگو با مهر؛

اسکان نوروزی فرهنگیان در اردبیل نظارت می‌شود/پذیرش ۶۱۰ فرهنگی

اسکان نوروزی فرهنگیان در اردبیل نظارت می‌شود/پذیرش ۶۱۰ فرهنگی

اردبیل – مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اردبیل از تشکیل اکیپ‌های بازرسی و نظارت از وضعیت اسکان نوروزی فرهنگیان در این استان خبر داد.

احمد ناصری بعدازظهر شنبه در حاشیه بازدید از ستاد اسکان ناحیه یک اردبیل در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: بازرسی و نظارت بر روند اسکان فرهنگیان توسط اکیپ متشکل از بازرسی، حراست و تعاون انجام خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر ۸۱ مدرسه با ۶۶۸ کلاس درس آماده پذیرش مسافران فرهنگی است و ۱۹ پایگاه پذیرش در سطح استان فعالیت دارند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان با بیان اینکه ۳۲۶ نفر در روند پذیرش مسافران فرهنگی با آموزش‌وپرورش همکاری می‌کنند، تأکید کرد: اسکان فرهنگیان سه نوع درجه‌بندی دارد که نرخ نوع اول ۱۶ هزار تومان برای هر شب، نوع دوم ۱۱ هزار تومان و نوع سوم، هشت هزار تومان است.

ناصری با تأکید به اینکه قیمت‌ها تفاوتی با سال قبل ندارد، در خصوص وضعیت فعلی اسکان فرهنگیان به اسکان ۱۲۵ خانوار و ۳۴۱ نفر اشاره کرد.

وی افزود: بر اساس آخرین آمار دریافتی از پایگاه‌های پذیرش ۶۱۰ نفر روز اسکان به ثبت رسیده است که بیشترین آن مسافران استان آذربایجان غربی است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان با اشاره به تراکم اسکان در ستادهای نواحی یک و دو اردبیل، اضافه کرد: در وضعیت فعلی بیشترین پذیرش در شهرستان سرعین به ثبت رسیده است.

به گفته ناصری مهمانان فرهنگی از استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، البرز و گیلان مهمان اردبیلی‌ها هستند.

 

کد خبر 3583176

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha