۹ فروردین ۱۳۹۵، ۱۳:۲۹

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اهر به مهر خبرداد:

شرکت گروه‌های بین‌المللی در دهمین جشنواره سراسری تئاتر کوتاه اهر

شرکت گروه‌های بین‌المللی در دهمین جشنواره سراسری تئاتر کوتاه اهر

اهر- رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اهر از حضور احتمالی چندین گروه بین‌المللی تئاتر در دهمین دوره جشنواره سراسری کوتاه اهر (ارسباران) خبر داد.

مهدی زارعی به مناسبت روز جهانی تئاتر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به برنامه‌ریزی برای برگزاری دهمین دوره جشنواره سراسری تئاتر کوتاه ارسباران (قره داغ)، اظهار داشت: در تلاش هستیم تا دهمین دوره جشنواره سراسری تئاتر کوتاه ارسباران با شکل دیگر و کیفیت بهتر برگزار شود و شاید از تعدادی گروه‌ نمایشی بین‌المللی نیز برای حضور در این جشنواره دعوت کنیم تا زمینه‌ای برای بین‌المللی کردن جشنواره تئاتر ارسباران فراهم کنیم.

وی با اشاره به اینکه دست‌اندرکاران جشنواره سراسری تئاتر کوتاه اهر در طی ۹ سال متمادی متحمل زحمات بسیار شده‌اند و همین جشنواره‌ها حاصل حمایت بی‌قیدوشرط مردم بوده است، افزود: جشنواره تئاتر کوتاه اهر در طول سال‌های گذشته با کمبود منابع مالی بسیار محدودی مواجه بود و بنده به‌صراحت اعلام می‌کنم با کمک‌های نه‌چندان زیاد مالی نمی‌توان جشنواره‌ای سراسری را اداره کرد و در ضمن شهرستان اهر زیرساخت مناسب برای پذیرش مهمانان را ندارد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اهر با ذکر این‌که نمی‌توانیم مهمانانی که بیشتر از هزار کیلومتر راه طی می‌کنند تا در جشنواره حضور یابند در مدارس اسکان دهیم، اضافه کرد: احتمالاً در دهمین دوره جشنواره کوتاه اهر (ارسباران) رفته‌رفته به سمت بین‌المللی شدن حرکت کنیم و باید گروه‌های کمتری پذیرش شود تا هم بتوانیم از این گروه‌ها به نحو احسن خدمات‌دهی کرده و هم با حفظشان اهر جاذبه‌های گردشگری شهرستان را به آن‌ها معرفی کنیم.

زارعی با انتقاد از این‌که هنرمندان اهری در طول سال‌های گذشته برای جشنواره تئاتر کوتاه زحمات فراوانی کشیده‌اند ولی تاکنون سهم شهرستان اهر از این جشنواره‌ها مشخص نشده است، اظهار کرد: شهرستان اهر در جشنواره‌های تئاتر کوتاه ارسباران تنها برگزارکننده بود و هیچ سهم و آورده‌ای برای حوزه تئاتر اهر نداشت بلکه با صرف هزینه‌های بسیار بایستی امتیازاتی را نیز به دست می‌آوردیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: باید در دوره دهم جشنواره کوتاه ارسباران حداقل درصدی از هزینه‌ها صَرف حوزه تئاتر شهرستان اهر شود تا حداقل با تزریق منابع مالی به تئاتر اهر، هنرمندان تئاتر این شهرستان به فعالیت‌های خود امیدوار باشند.

کد خبر 3586341

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha