به گزارش خبرنگار مهر، علی اوسط هاشمی عصر روز دوشنبه در نشست ستاد بازآفريني شهري پايدار در زاهدان اظهار داشت: اگر نگاهی ملی در کنار نگاه منطقه ای به مساله حاشیه نشینی در این خطه برقرار شود، طی آینده ای کوتاه شاهد خواهیم بود که اين غبار از سطح شهرها استان زدوده شود.
وی افزود: در کنار نگاهی ملی باید شرایط را برای فعال شدن سمن ها به منظور افزایش مشارکت مردم در زمینه جلوگیری و کاهش پدیده حاشیه نشینی در این خطه بر قرار کرد چرا که مشارکت آن هم در دیار با بافت قومی و مذهبی امری ضروری است.
نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان با اشاره به مطالعات اجتماعی در راستای مقابله با حاشیه نشینی در این خطه بیان کرد: بدون پیوست اجتماعی هیچ طرحی برای رفع حاشیه نشینی در استان تصویب نخواهد شد، پس باید در این راستا نگاه کاربردی داشت.
وی افزود: کارشناسان باید با بررسی میدانی مشکلات و فرصت های موجود، طرح تفصیلی ساماندهی حاشیه نشینی در شهرهای هدف را تهیه کنند تا بتوانیم برای آنها در سطح ملی امتیاز لازم را دریافت کنیم.
هاشمی با اشاره به شرایط ملکی در نقاط حاشیه ای سیستان و بلوچستان گفت: مالكيت اسناد اين مناطق بايد تعيين تكليف و زمين های شخصی و دولتی تفكيك و مشخص تا به بهترين نحو ممكن در مورد اين مناطق برنامه ريزی و تصميم گيری شود.
استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: در کنار تقویت نگاه فرهنگی و اجتماعی، در زمینه جذب منابع نیز اقدام های مناسبی به منظور ساماندهی نقاط حاشیه ای در این خطه انجام شده است.
وی افزود: سه هزار ميليارد ريال اعتبار برای بهسازی مناطق حاشيه ای و محدوده هاي حاشيه نشين اين استان در نظر گرفته شده که امید است با اجرای برنامه های کاربردی شاهد کاهش پدیده شوم حاشیه نشینی در این دیار مرزنشین باشیم.
نظر شما