پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۰۹

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان:

بیش از ۴۵ اثر معماری صنعتی در حاشیه زاینده رود در حال تخریب است

بیش از ۴۵ اثر معماری صنعتی در حاشیه زاینده رود در حال تخریب است

اصفهان - مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: بیش از ۴۵ اثر معماری صنعتی اصفهان که عمدتا از کارخانجات نساجی بوده اند و در حاشیه زاینده رود قرار داشته در حال تخریب است.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی اداره کل راه وشهرسازی استان اصفهان، پیروز حناچی در همایش بزرگداشت شیخ بهایی و روز معمار با مهم دانستن نقش خشت در معماری، خشت را نه تنها در آثار تاریخی بجا مانده در اصفهان و ایران بلکه در ساخت تمامی آثارتاریخی جهانی مهم دانست و با ارائه گزارشی نقش معمار و معماری را به لحاظ تاریخی بررسی کرد.

معاون وزیر راه وشهرسازی و دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ایران با اشاره به شخصیت های تاریخی و بنا به ادله های تاریخی و با اشاره به کتب آسمانی کار معمار را عرفانی و تاریخی عنوان کرد و گفت: اصفهان مهد معماری ایران است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان نیز در این همایش گفت: اصفهان در بحران های خاصی گرفتار شده که بخش عمده ای از این مسائل به دست معماران برطرف می شود.

وی ادامه داد: انتظارات از جامعه معمار بیش از آن است که الان نظاره گر آن هستیم و انتظار می رود که فضاهای ایجاد شده حداقل بتواند تنه ای به معماری دوران ۳۰ ساله گذشته بزند.

حجت الله غلامی گفت: بیش از ۴۵ اثر معماری صنعتی اصفهان که عمدتا از کارخانجات نساجی بوده اند و در حاشیه زاینده رود قرار داشته در حال تخریب است و متاسفانه در این فاجعه از جامعه معمار ما صدایی برنخواست.کارخانه ریسباف اصفهان یکی از این آثار بجا مانده ای است که خوشبختانه وزارت راه وشهرسازی با اعتباری بالغ بر ۲۱۵ میلیارد تومان و از محل املاک ومستغلات در توافقی با بانک ملی آن را خریداری و سعی در نجات آن دارد.

غلامی افزود: کارخانه نخ تاب یا دخانیات فعلی که بسیار با ارزش تر و نفیس تر از کارخانه ریسباف اصفهان است نیز یکی از این آثاری است که خوشبختانه از فروش آن جلوگیری شده تا بتوان اقدام شایسته ای را برای احیای آن انجام داد.سیلوی اصفهان در مرکز شهر نیز که از سال ۱۳۱۸ تاکنون باقیمانده، اثری است از معماری بسیار زیبا که می تواند به عنوان یک شاخص باقی بماند و فضاهای اطراف آن به یک فضای فاخر شهری تبدیل شود.

کد خبر 3611077

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha