پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۴۷

رئیس مجمع نمایندگان خبر داد:

اختصاص ۵۰۰ میلیارد ریال برای فعال سازی پروژه چترود - دیهوک

اختصاص ۵۰۰ میلیارد ریال برای فعال سازی پروژه چترود - دیهوک

کرمان - نماینده مردم کرمان و راور گفت: وزارت راه و شهرسازی مبلغ ۵۰۰میلیارد ریال برای پرداخت طلب پیمانکاران و فعال‌سازی پروژه‌های دو بانده کردن محورهای چترود ـ راور و راور ـ دیهوک اختصاص داد.

محمدمهدی زاهدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به تذکرات مستمر در صحن علنی مجلس و پیگیری‌های شفاهی و کتبی صورت گرفته برای پرداخت طلب پیمانکاران و فعال‌سازی پروژه‌های دوبانده کردن محورهای چترود - راور و راور - دیهوک، معاون وزیر راه و شهرسازی به کرمان آمد.

نماینده مردم کرمان و راور عنوان کرد: به همراه معاون برنامه‌ریزی و اقتصاد حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی و مدیرکل راه و شهرسازی استان از اجرای پروژه‌های دوبانده‌سازی محورهای چترود - راور و راور - دیهوک بازدید به عمل آمد.

وی با اشاره به بازدید از شش قطعه این محور بیان کرد: مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار در اختیار پیمانکاران شش گانه برای فعال سازی جاده ترانزیتی چترود-راور و راور-دیهوک از طرف وزارت راه وشهرسازی اختصاص پیدا می کند.

رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان اظهار کرد: امیدواریم تا پایان سال جاری با توجه به تعهدات پیمانکاران و اختصاص اعتبارات لازم حداقل ۶۵ کیلومتر از محورهای مهم و ۱۵ کیلومتر در حال بهره برداری فعلی، جمعا ۸۰ کیلومتر به بهره‌برداری برسد.

 

کد خبر 3611901

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha