پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۰۸

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان:

۱۲۰ میلیارد ریال برای تجهیز بیمارستان الیگودرز اختصاص یافت

۱۲۰ میلیارد ریال برای تجهیز بیمارستان الیگودرز اختصاص یافت

الیگودرز - رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان از اختصاص ۱۲۰ میلیارد ریال برای تجهیز بیمارستان الیگودرز خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، کوروش ساکی ظهر سه شنبه در حاشیه بهره برداری از ساختمان بیمارستان الیگودرز اظهار داشت: در مجموع ۱۲۰ میلیارد ریال از اعتبارات وزارت بهداشت برای تجهیز بیمارستان شهید «ولیان» الیگودرز اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه بیمارستان شهید ولیان ۱۲ هزار متر مربع زیربنا دارد گفت: این بیمارستان در زمینی به مساحت شش هکتار ساخته شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه ۲۸۰ میلیارد ریال توسط راه وشهرسازی برای احداث این بیمارستان اعتبار هزینه شده است افزود: همچنین برای تجهیز آن از محل ۸۰ درصد هیئت امنا ۸۰ میلیارد ریال و ۲۰ درصد غیرهیئت امنا نیز ۴۰ میلیارد ریال اختصاص یافته است.

ساکی گفت: در کل ۱۲۰ میلیارد ریال از اعتبارات وزارت بهداشت برای تجهیز این بیمارستان اعتبار صرف شده است.

کد خبر 3615557

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha