۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۰:۳۴

با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

۶۲۰ روستای آذربایجان شرقی به شبکه اینترنت پرسرعت متصل شد

۶۲۰ روستای آذربایجان شرقی به شبکه اینترنت پرسرعت متصل شد

تبریز- خدمات اینترنت پرسرعت در ۶۲۰ روستای آذربایجان شرقی با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات راه اندازی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، این روستاها در راستای اجرای طرح خدمات عمومی اجباری یونسکو uso از اینترنت پرسرعت بهره مند شدند .

محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بهره مندی روستاها از اینترنت پرسرعت را در راستای کاهش شکاف دیجیتالی عنوان کرد و گفت: تسهیل دسترسی به خدمات دولتی، کاهش سفر از روستا به شهر و امکان استفاده از آموزش های مجازی از اهداف اجرای این طرح است .

محسن مرادی مدیر کل نظارت بر برنامه های روستایی یونسکو اعتبار هم هزینه شده برای این طرح را ۴۵ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: در سال جاری ۳۳۲ روستای دیگر استان آذربایجان شرقی به اینترنت پرسرعت متصل می شود .

توسعه ظرفیت شبکه انتقال در ۱۴ ایستگاه استان آذربایجان شرقی، توسعه پهنای باند دسترسی دیتای اپراتورها در مراکز تبریز و توسعه شبکه فیبرنوری در مسیر تبریز- ارومیه به طول ۶۵ کیلومتر دیگر طرح هایی بود که امروز بهره برداری شد .

امروز همچنین ۳۳۷ طرح اجرا شده توسط شرکت مخابرات استان شامل تلفن سیار، تلفن ثابت و اینترنت با اعتبار هزینه شده ۶۸۲ میلیارد ریال بهره برداری شد .

طرح های ارتباطی و مخابراتی استان آذربایجان شرقی به مناسبت ۲۷ اردیبهشت روز جهانی ارتباطات، به دستور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از طریق ارتباط ویدئو کنفرانس با مسجد جامع روستای خواجه مرجان شهرستان شبستر و به دست برادر شهید اسماعیل تقی زاده راه اندازی شدند.

کد خبر 3658448

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha