به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حمید شهریاری صبح سه شنبه با سفر به شهرستان بهارستان از نزدیک وضعیت قضایی و حقوقی این شهرستان را مورد ارزیابی قرار داد.
رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در جریان این سفر در دادگستری بهارستان حاضر و با کارکنان دستگاه قضایی دیدار و گفت و گو کرد و از مشکلات مردم اطلاع یافت.
حجت الاسلام شهریاری در جریان این بازدید با اشاره به این نکته که شهرستان بهارستان یکی از شهرستان های فعال در حوزه قضایی به حساب می آید، اظهار داشت: قبل از سفر، بررسی های لازم درباره وضعیت این شهرستان انجام شده است.
وی با اشاره به نقاط مثبت دادگستری شهرستان بهارستان افزود: بر اساس بررسی های به عمل آمده، تعامل مناسبی میان دادستان و فرمانداری در این شهرستان وجود داشته ودادستانی نیز نظارت خوبی را بر ضابطان قضایی اعمال کرده است.
شهریاری یادآور شد: رضایت ارباب رجوع و تکریم مردم نیز در این حوزه قضایی در وضعیت مطلوبی قرار داشته و اقدامات موثری برای کاهش ورودی پرونده ها در این حوزه انجام شده است.
نظر شما