به گزارش خبرنگار مهر، بهمن طاهرخانی ظهر پنجشنبه در جلسه اعضای شورای تامین شهرستان تاکستان که در دفتر نماینده این شهر برگزار شد اظهار کرد: برای خدمت تنها مسیر ولایت مداری و قانون باید سر لوحه قرار گیرد و ضمن جواب قاطع به حاشیه ها و اموری که ما را از خدمت باز می دارد برای توسعه شهرستان همت کنیم.
وی افزود: مسئولان باید کمک کنند تا همه امور به دور از گرایش های سیاسی صورت گیرد و در انتخاب افراد برای انجام امور و مسئولیت های شهرستان به دور از تنش و تنها با معیار ولایت مداری و قانون مندی عمل شود.
طاهرخانی تصریح کرد: در سالی که به نام اقتصاد مقاومتی نامگذاری شده همه وظیفه داریم با استفاده از همه ظرفیت ها تلاش خود را در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی بکار گیریم.
در ادامه ایرج حیدری فرماندار تاکستان هم گفت: مسئولین شهرستان باید آرامش را در اولویت امور قرار دهند چرا که خدمت به مردم فقط در سایه آرامش امکان پذیر است.
حیدری افزود: کوتاهی در خدمت به مردم حرکت در خلاف جهت فرمايشات مقام معظم رهبری است و کسانی که به بهانه گرایشات سیاسی سستی کنند باید پاسخگوی مردم و خون شهدا باشند.
رئیس شورای تامین یادآورشد: از مسئولین اجرایی و قضایی انتظار داریم در راستای خدمت به مردم با نماینده منتخب شهرستان همکاری کنند.
تقی پور رئیس دادگستری شهرستان تاکستان هم با اشاره با آمار بالای طلاقهای توافقی ناشی از بیکاری از نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی خواست اشتغال جوانان را در اولویت برنامه های خود قرار دهند.
وی بیان کرد: توجه به معیشت و اشتغال مردم از جمله مطالبات مردم و دستگاه قضایی از نمایندگان این دوره مجلس است.
تقی پور یادآورشد: از نماینده مردم تاکستان در مجلس درخواست می کنیم برای از سرگیری فعالیت کارخانه های تعطیل شده در شهرستان اقدام لازم را اتخاذ کنند.
نظر شما