پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۶ خرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۵۶

در قالب طرح جهادی انجام شد؛

بهسازی مخازن زباله در ۷۰ محور شهری و روستایی جنوب تهران

بهسازی  مخازن زباله در ۷۰ محور شهری و روستایی جنوب تهران

شهرری-شهردار منطقه ۲۰ از اجرای طرح جهادی شستشو و بهسازی مخازن زباله در محورهای شهری و روستایی این منطقه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۰، سید احمد صفوی اظهار داشت: با توجه به شروع فصل گرما و احتمال تجمع حشرات، مخازن ۷۰ محور مهم در محدوده شهری و روستاهای منطقه ۲۰  در قالب طرح جهادی شستشو، گندزدایی، رنگ آمیزی و بازسازی مخازن و زیرمخزنی ها به اجرا درآمد.

صفوی به بهسازی و شستشوی حدود دو هزار مخزن در قالب این طرح جهادی اشاره کرد و ادامه داد: خیابان های فدائیان اسلام، شهید غیوری، ابن بابویه، بلوار شهید دستواره، دیلمان، ۱۳ آبان، شهید رجایی، شهید اردستانی، قدس، شهید رجب نیا، سلمان فارسی، بهشتی، پیرامون حرم حضرت عبدالعظیم(ع)، قم، امین آباد، ورامین و نظامی از جمله محل های اجرای طرح بهسازی مخازن هستند.

وی با اشاره به اینکه در پی ارائه خدمات مدیریت شهری به روستاهای واقع در حریم، این طرح نیز در روستاهای منطقه ۲۰ اجرا شده است، گفت: بیش از ۵۰۰ مخزن در روستاهای غنی آباد، طالب آباد، نجم آباد، محمودآباد، قاسم آباد، قلعه نو، گل تپه، قمی آباد، کریم آباد، چالطرخان، مقیم آباد، زمان آباد و عباس آباد بهسازی و پاکسازی شده اند تا ساکنان روستانشین نیز از خدمات این طرح های جهادی بهره مند شوند و آسایش و رفاه عمومی محیط زندگی شان بیش از پیش شود.

شهردار منطقه ۲۰ در پایان یادآور شد: رفت و روب و برقراری نظم و پاکیزگی شهری از مهمترین وظایف ذاتی مدیریت شهری است که این روال در کنار صدها ماموریت اجتماعی و فرهنگی که مدیریت شهری در دست اجرا دارد، با دقت و بر اساس اصول استانداردهای بین المللی اجرا می شود.

کد خبر 3686583

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha