پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ خرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۳۰

به صورت پایلوت؛

طرح تصفیه شیرابه‌های محل دفن پسماند شهری اجرا می شود

طرح تصفیه شیرابه‌های محل دفن پسماند شهری اجرا می شود

دبیر کمیته زیست پالایی آب و خاک ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از اجرای طرح پایلوت تصفیه شیرابه‌های محل دفن پسماند شهری در سال ۹۵ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیروس ابراهیمی گفت: شيرابه‌های كنترل نشده و توليد شده از مواد زايد جامد در محل‌های دفن اثرات زيادی روی محيط زيست و سلامت انسان ها دارد به همین دلیل امسال طرح پایلوت تصفیه شیرابه های محل دفن پسماند شهری را اجرایی خواهیم کرد.

وی افزود: توسعه اقتصادی و افزايش سريع مواد مصرفی باعث ازدياد پسماند می‌شود كه توليد اين مواد در سالهای اخير بحران‌های زيست محيطی عظيمی را در جوامع بشری به وجود آورده و امروزه به عنوان يكي از چالش‌های عمده شهرهای بزرگ محسوب می‌شود.

به گفته ابراهیمی، مديريت نامناسب پسماندها باعث آلودگی های زيست محيطی مانند بوی ناخوشايند، منظره نامناسب، رشد و تكثير حشرات و انتقال انواع بيماريها می‌شود.

وی تصریح کرد: عمده ترين مشكل در این حوزه مكان دفن پسماند شهری، شيرابه توليد شده بر اثر تجزيه فیزیکی، شيميايی و بيولوژيكی مواد آلی يا از منابع خارجی مثل زهكش آبهای سطحی، آب باران، آبهای زيرزمينی كه واردپسماند می شوند، به شمار می رود.

دبیر کمیته زیست پالایی آب و خاک ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع حمایت از طرح پایلوت تصفیه بهینه شیرابه های محل دفن پسماند شهری یکی دیگر از اولویت های سال جاری ستاد توسعه زیست فناوری است.

کد خبر 3688788

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha