۱۹ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۱۸

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:

۱۹ مرکز بهداشت در اردبیل احداث می‌شود/حاشیه شهر در اولویت

۱۹ مرکز بهداشت در اردبیل احداث می‌شود/حاشیه شهر در اولویت

اردبیل – رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در سطح استان اردبیل ۱۹ مرکز بهداشتی و درمانی احداث می‌شود و پیش بینی شده است تا دهه فجر به بهره‌برداری برسد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد پورفرضی صبح شنبه در مراسم کلنگ زنی مرکز خدمات جامع سلامت شهید جدی در خیابان صیاد شیرازی اردبیل تصریح کرد: در دولت تدبیر و امید با مطرح شدن طرح تحول نظام سلامت شاهد تحولات گسترده در حوزه بهداشت و درمان هستیم.

وی افزود: مجموعه این تحولات رضایتمندی ۹۰ درصدی مردم اردبیل را از خدمات درمانی به دنبال داشته تا جایی که این میزان ۲۵ درصد بیشتر از میانگین رضایتمندی در سطح کشور است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با تأکید به ضرورت توسعه زیرساخت‌های بهداشتی به ویژه در مناطق حاشیه شهر اضافه کرد: طی هفته‌های گذشته احداث هشت واحد در دستور کار قرار گرفته و اغلب به مناطق حاشیه توجه شده است.

به گفته پورفرضی اولویت طرح تحول نظام سلامت توجه به حواشی شهرها است و به همین دلیل ۱۹ پروژه برای سال جاری در استان تعریف شده است و تا دهه فجر به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با اشاره به مشارکت خیرین در برخی از پروژه‌ها ضمن تقدیر از این اقدام اضافه کرد: برای محرومیت‌زدایی و توسعه متوازن امکانات لازم است نهادهای مختلف از جمله خیرین مشارکت جدی داشته باشند.

گفتنی است مرکز خدمات جامع سلامت شهید جدی در ۷۰۰ متر احداث می‌شود که زمین آن در دو هزار و ۵۰۰ مترمربع  از سوی خیر اردبیلی آقای بابلانی تأمین شده است.

بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی استان این پروژه تأمین اعتبار شده و تا دهه فجر امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

کد خبر 3708069

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha