۲۶ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۰۹

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی خبر داد:

شناسایی۹هزار معلول در طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه در خراسان جنوبی

شناسایی۹هزار معلول در طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه در خراسان جنوبی

بیرجند- مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی از شناسایی ۹ هزار و ۱۳۱ معلول در طرح توانبخشی مبتی بر جامعه در استان خبر داد.

عباس عزیزی در گفتگو با مهر با اشاره به اجرای طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه اظهار کرد: این طرح برنامه ای برای بهبود بخشیدن به کیفیت زندگی افراد معلول از طریق اصلاح روند ارائه خدمات توسعه محلی توانبخشی، برابر سازی فرصت‌ها و حضور افراد دارای ناتوانی در جامعه است.

وی هدف کلی توانبخشی مبتنی بر جامعه را ایجاد تحول در جامعه دانست و افزود: برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه در استان از سال ۸۵ آغاز و به یمن تلاش و اهتمام ویژه در این امر تاکنون به تمامی شهرها و شهرستان های استان گسترش پیدا کرده است.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در این طرح از ابتدا تا کنون ۹ هزار و ۱۳۱ معلول شناسایی شده است، بیان کرد: ۱۵۱ بهورز در این طرح همکاری داشته‌اند.

وی با بیان اینکه طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه ۱۴۸ داوطلب محلی داشته است، گفت: ۲۰۵ مورد مناسب سازی در روستاها طی این طرح انجام شده است.

عزیزی با اشاره به برگزاری کمیسیون‌های پزشکی تشخیص نوع و شدت معلولیت در استان، اظهار داشت: چهار هزار و ۲۰۷ پرونده در طول سال ۹۴ در این خصوص بررسی شده است.

وی با بیان اینکه ۶۹ پرونده کمیسیون های پزشکی معافیت از سربازی در سال ۹۴ مورد بررسی قرار گرفته است، افزود: هزار و ۲۷۵ دانش آموز معلول تحت حمایت بهزیستی استان هستند.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تعداد ۱۵ نفر از خدمات پلاک ویژه خودرو در سال گذشته بهره مند شده‌اند، بیان داشت: ۸۱ نفر نیز از کمک هزینه مناسب سازی بهره مند شده‌اند.

۳۷ درصد معابر و مبلمان شهر خراسان جنوبی برای معلولان مناسب سازی شد

وی با بیان اینکه کاشت حلزون برای مبتلایان واجد شرایط از جمله خدمات بهزیستی برای افراد با معلولیت شنوایی است، تصریح کرد: طی این طرح ۱۶ نفر از کودکان کمک هزینه کاشت حلزون و تعداد ۳۰ نفر از کودکان کمک هزینه قطعات کاشت دریافت کرده‌اند.

عزیزی با اشاره به اینکه همهٔ افراد معلول باید از فرصت های برابر با سایر افراد برای دسترسی به محیط های فیزیکی، اطلاعات و ارتباطات برخودار شوند، بیان کرد: مناسب سازی تکلیفی است که تحقق آن نیازمند بصیرت در جامعه است.

وی با اشاره به برنامه های انجام شده در راستای مناسب سازی اظهار داشت: انجام پروژه ملی ارزیابی وضعیت موجود و پیشرفت مناسب سازی دستگاه های اجرایی استان و اصلاح و ویرایش اطلاعات پروژه ملی ارزیابی وضعیت موجود و پیشرفت مناسب سازی دستگاه های اجرایی استان از جمله اقدامات در این خصوص است.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با بیان اینکه روند مناسب سازی معابر و مبلمان شهری برای معلولان در استان مطلوب نیست، افزود: هم اکنون ۳۷ درصد مناسب سازی اماکن و معابر ویژه معلولان در سطح استان انجام شده است.

کد خبر 3714408

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha