۴ شهریور ۱۳۸۵، ۱۴:۳۹

معاون سازمان انرژي اتمي در مجتمع آب سنگين اراك:

تكنولوژي نيروگاه آب سنگين اراك در انحصار ايران است / پروژه آب سنگين را در كل كشور گسترش مي دهيم / نهمين كشور جهان در توليد آب سنگين هستيم

تكنولوژي نيروگاه آب سنگين اراك در انحصار ايران است /  پروژه آب سنگين را در كل كشور گسترش مي دهيم / نهمين كشور جهان در توليد آب سنگين هستيم

سعيدي معاون بين الملل و برنامه ريزي سازمان انرژي اتمي تاكيد كرد: در توليد آب سنگين به خود كفايي كامل رسيده ايم و نام خود را به عنوان نهمين كشور دارنده اين تكنولوژي ثبت كرده ايم .

به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، محمد سعيدي با اشاره به اينكه كارهاي اجرايي پروژه توليد آب سنگين اراك از سال 1377و مرحله راه اندازي آن از يك سال و نيم گذشته آغاز شده است، تاكيد كرد: ‌با توجه به پيچيده بودن پروژه آزمايشات طولاني و زيادي براي اطمينان از خلوص آب سنگين در سطح 8/99 درصد يك سال و 4 ماه به طول انجاميد .

وي توضيح داد: ‌در فناوري هسته اي دومسير وجود دارد ، يكي غني سازي اورانيوم تا سطح 5/3 تا 5 درصد و استفاده از آن در راكتورهاي آب سبك و وديگري توليد آب سنگين و براي استفاده از نيروگاه هاي تحقيقاتي و نيروي آب سنگين بدون نياز به اورانيوم غني شده . 

سعيدي كه با خبرنگار شبكه خبر سيما  اعلام كرد: اين پروژه نمونه مشابه خارجي ندارد و از هيچ پروژه خارجي كپي گرفته نشده است .

وي گفتگو مي كرد افزود‌: تكنولوژي نيروگاه آب سنگين اراك در انحصار ايران است و آماده ايم آن را در كل كشور گسترش دهيم .
کد خبر 371554

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha