پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ مرداد ۱۳۹۵، ۹:۰۸

۳۷ سال از اقامه نماز جمعه در ورامین می گذرد؛

نیاز ورامین به مصلای نماز جمعه/عدم همکاری عده‌ای برای تأمین زمین

نیاز ورامین به مصلای نماز جمعه/عدم همکاری عده‌ای برای تأمین زمین

ورامین-با گذشت بیش از ۳۷ سال از اقامه نماز جمعه ورامین، یکی از قدیمی‌ترین نماز جمعه‌های کشور در آرزوی داشتن مصلای بزرگ نماز جمعه است.

خبرگزاری مهر، گروه استان ها-محمدرضا حیدری: شهرستان ورامین به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین شهرستان‌هایی محسوب می‌شود که نماز جمعه در آن برپاشده است.

منطقه ورامین علیرغم قدمت طولانی در اقامه نماز جمعه و نقش آن در پیشبرد اهداف فرهنگی، اجتماعی، مذهبی، سیاسی و غیره انقلاب اسلامی، از داشتن مصلایی که بتواند جوابگوی نمازگزاران جمعه باشد، محروم است.

در برخی ایام سال نظیر ماه مبارک رمضان، نمازگزاران جمعه ورامین به دلیل کمبود فضای اقامه نماز، مجبور هستند تا در خیابان و نقاط پیرامونی مسجد صاحب‌الزمان(عج) به اقامه نماز بپردازند.

احداث زمینی برای ساخت مصلای نماز جمعه ورامین، از سال‌ها پیش در دستور کار ستاد نماز جمعه و شهرداری ورامین قرار گرفت و مقرر شد تا زمین‌های مناسبی که در سطح شهر وجود دارد، شناسایی شود.

توافق با مالکین برخی زمین‌های شهرستان ورامین در سال‌های اخیر از سوی شهرداری و شورای اسلامی منطقه انجام شد اما مالکین این زمین‌ها حاضر نشدند تا توافقات نهایی را در این زمینه انجام دهند.

به هر ترتیب باگذشت بیش از ۳۷ سال از اقامه نماز جمعه ورامین، یکی از قدیمی‌ترین نماز جمعه‌های کشور در آرزوی داشتن مصلای بزرگ  نماز جمعه است.

عدم همکاری عده‌ای برای تأمین زمین مصلای نماز جمعه مایه تأسف است

آیت‌الله سید مرتضی محمودی امام‌جمعه و نماینده ولی‌فقیه در شهرستان ورامین نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به نکته که تلاش‌های گوناگونی برای اختصاص زمین مصلای نماز جمعه صورت گرفته، اظهار داشت: هم‌اکنون نماز جمعه ورامین در مسجد جامع و مسجد صاحب‌الزمان(عج) اقامه می‌شود.

وی افزود: اگر مسجد جامع ورامین در ۷۰۰ سال پیش و مسجد صاحب‌الزمان(عج) توسط خیرین ساخته نمی‌شد، مکانی که بتواند برای اقامه نماز جمعه در شهرستان در نظر گرفته شود، وجود نداشت.

امام‌جمعه ورامین با اشاره به مشکلات نمازگزاران جمعه به علت کمبود فضا ادامه داد: تلاش مجموعه ستاد نماز جمعه و برخی نهادها و ارگان‌ها نظیر شهرداری برای اختصاص زمینی به‌منظور احداث مصلای نماز جمعه ادامه دارد.

وی با اشاره به عدم همکاری برخی از مالکین زمین‌های موجود در شهرستان ورامین گفت: عدم همکاری عده‌ای برای تأمین زمین مصلای نماز جمعه مایه تأسف است، درحالی‌که امتیازات خوبی از سوی شهرداری به آنان داده می‌شود.

محمودی یادآور شد: امیدواریم هر چه سریع‌تر مشکل زمین مصلای نماز جمعه ورامین برطرف شود.

ساخت مصلای نماز جمعه ورامین آرزو و دغدغه شهرداری است

علی حیدریان شهردار ورامین در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به این نکته که ساخت مصلای نماز جمعه در شأن مردم این منطقه آرزوی من است، اظهار داشت: از ابتدای شروع فعالیتم در شهرداری ورامین همواره ساخت مصلای نماز جمعه به‌عنوان یک آرزو و هدف برای من مطرح بوده است.

وی افزود: بنده به‌مانند امام‌جمعه و اعضای ستاد نماز جمعه و بسیاری از نمازگزاران این منطقه نسبت به ساخت مصلای بزرگ و درشأن مردم دیار ۱۵ خرداد دغدغه دارم.

ورامین از داشتن مصلای نماز جمعه بزرگ محروم است

حیدریان با اشاره به سابقه شهرستان ورامین در برپایی نماز جمعه ادامه  داد: شهرستان ورامین از مناطق پیشگام در برپایی نماز جمعه بوده اما همچنان از داشتن مصلای بزرگ محروم است.

شهرداری ورامین، تأمین زمین موردنیاز را اولین گام برای احداث مصلای نماز جمعه این منطقه دانست و اضافه کرد: طی سال‌های اخیر تلاش‌های فراوانی برای تأمین زمین موردنیاز برای احداث مصلای نماز جمعه ورامین صورت گرفت.

شهرداری ورامین زمین مطلوبی را برای احداث مصلای نماز جمعه ندارد

وی متذکر شد: شهرداری و  شورای اسلامی شهر ورامین حتی حاضر شدند تا برای تأمین زمین موردنیاز برای احداث مصلای نماز جمعه، امتیازات چشمگیری را به مالکین برخی زمین‌ها بدهند و همچنان توافقی در این راستا صورت نگرفته است.

حیدریان یادآور شد:زمین‌های موجود شهرداری ورامین، زمین‌های مطلوبی نیست که بتوان برای احداث مصلای نماز جمعه اختصاص داد و به همین خاطر باید با مالکین زمین‌های خوبی که در ورامین وجود دارد، به توافق رسید.

شهرداری آمادگی هرگونه توافقی را برای تأمین زمین مصلای نماز جمعه ورامین دارد

شهردار ورامین گفت: شهرداری ورامین آمادگی دارد تا هرگونه توافقی را با مالکین انجام دهد تا هر چه سریع‌تر مشکل زمین مصلای نماز جمعه ورامین برطرف گردد.

حیدریان با اشاره به این نکته که تاکنون جلسات متعددی با برخی مالکین در شهرستان ورامین برگزارشده، ادامه داد: تاکنون جلسات فراوانی با برخی مالکینی که زمین‌های خوبی در ورامین دارند، انجام‌شده اما متأسفانه توافقات لازم صورت نگرفته است.

شهردار ورامین گفت: شهرداری ورامین از مردم و معتمدین شهرستان نیز می‌خواهد که در این زمینه پیش‌قدم شده و با مالکینی که دارای زمین‌های مناسبی برای احداث مصلای نماز جمعه هستند، رایزنی کنند و مدیریت شهری آمادگی هرگونه توافقی را در این زمینه دارد.

نباید احداث مصلای نماز جمعه در ورامین به تأخیر بیفتد

سید رضا احمدی رییس شورای اسلامی شهر ورامین نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به این نکته که احداث مصلای نماز جمعه یک هدف بزرگ و مهم است، اظهار داشت: با توجه به محدودیت‌های فضا که در نقاط مرکزی شهر ورامین وجود دارد، نباید موضوع اختصاص زمین برای احداث مصلای نماز جمعه به تأخیر بیفتد.

وی با اشاره به این نکته که از ظرفیت‌های مختلف برای به نتیجه رسیدن این موضوع استفاده خواهد شد، افزود: شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین تاکنون تلاش‌های فراوانی را در این زمینه انجام داده و با توجه به شرایط کنونی این تلاش‌ها افزایش پیدا خواهد کرد.

نماز جمعه ورامین از قدیمی ترین نمازهای جمعه کشور است

احمدی  با تأکید بر ضرورت گسترش خدمات ارائه شده به نمازگزاران جمعه ادامه داد: خدمت به نماز جمعه ورامین که از قدیمی ترین نمازهای جمعه کشور محسوب می شود، مایه افتخار و سربلندی است و بدون تردید باید سطح خدمت رسانی به نمازگزاران جمعه ارتقا پیدا کند.

رییس شورای اسلامی شهر ورامین تأکید کرد: باید از پتانسیل دستگاه ها و نهادهای مختلف و مردم ورامین برای حل مشکل زمین مصلای نماز جمعه استفاده کرد و امیدواریم تلاش های انجام شده هر چه سریع تر به نتیجه برسد.

به هر ترتیب یکی از قدیمی ترین نمازهای جمعه کشور همچنان از داشتن مصلای بزرگ نماز جمعه محروم است، مصلایی که بتواند در گرما و سرما پذیرای مردم و نمازگزاران جمعه باشد.

باید منتظر ماند و دید که تلاش شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین برای توافق با مالکین برخی زمین های منطقه به چه نتیجه می رسد و آیا برخی شهروندان حاضرند در این زمینه با مدیریت شهری توافق کنند.

کد خبر 3725999

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha