پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۳ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۱۷

معاون وزیر و رئیس سازمان ثبت احوال کشور:

فرهنگ پایداری جانبازان و ایثارگران در جامعه الگوسازی شود

فرهنگ پایداری جانبازان و ایثارگران در جامعه الگوسازی شود

همدان- معاون وزیر و رئیس سازمان ثبت احوال کشور با بیان اینکه باید فرهنگ پایداری جانبازان و ایثارگران در جامعه الگوسازی شود، گفت: تکریم ایثارگران الگوسازی برای جامعه انسانی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید درخشان نیا ظهر چهارشنبه در هفتمین همایش مسئولان امور ایثارگران ادارات کل ثبت احوال سراسر کشور در همدان افزود: فرهنگ تجلیل و تکریم از ایثارگران سنت حسنه ای است که حداقل باعث خوشحالی خانواده این عزیزان می شود.

وی با بیان اینکه باید با برگزاری برنامه‌های مناسب، ایثارگری را مجسم و این الگوها را به معنی واقعی وارد جامعه کرد، افزود: ایثارگران در دوران دفاع مقدس با آن همه جانفشانی ها جهاد اصغر انجام دادند و حال جهاد اکبر حفظ ارزش ها و ادامه دادن همان ایثارگری ها است.

رئیس سازمان ثبت احوال کشور با بیان اینکه ما تعهد داریم که علاوه بر تشکر و تجلیل از ایثارگران در راستای تحقق اهداف و آرمانهای ایثارگری که تحقق عدالت و خدمت به مردم است قدم برداریم، به سخان اخیر رئیس جمهور و تاکید بر ارزش های اخلاقی اشاره کرد و گفت: ایثارگری یک نمونه بارز ارزش های اخلاقی است و تنها نگرانی ایثارگران، کمرنگ شدن ارزش ها در عصر حاضر است.

معاون وزیر در ادامه با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب در این خصوص که وزنه جانبازی بیشتر از شهادت است چرا که شهدا عند ربهم یرزقونند درحالیکه جانباز علاوه بر جهاد اصغر در راه جهاد اکبر هم قدم گذاشته است، افزود: صبر ایثارگران با وجود مشکلات جسمی و نقص عضو ستودنی است.

وی با بیان اینکه نزدیک ۵۰ درصد همکاران ثبت احوال از ایثارگران و خانواده‌های آنها هستند، اظهار داشت: نیاز امروز در جامعه خدمت به مردم است.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همدان نیز با اشاره به همکاری های سازمان ثبت احوال در احراز هویت شهدا، جانبازان و ایثارگران افزود: امروز سیستم بنیاد شهید و ثبت احوال بصورت آنلاین با هم در ارتباط است و هرگونه تغییر در هر دو سیستم اعمال می شود.

ناصر عارف با بیان اینکه بنیاد شهید با همه سازمان‌ها ارتباط دارد، افزود: برای تک تک شهدا کد ملی صادر شده است.

کد خبر 3731425

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha