به گزارش خبرنگار مهر، ناصر مقدم شامگاه پنج شنبه در اختتامیه اولین همایش علمی و پژوهشی کرامت انسانی با بیان اینکه تا پایان امسال کتاب مربوط به تاریخچه حوزه علمیه زنجان و علما در یکصد سال منتشر خواهد شد، افزود: همچنین طی سالجاری از دو کتاب آموزگار ماندگار آیت الله محمدی اصل و عقل سلیمی آیت الله سلیمی راد رونمایی می شود.
وی با اشاره به برگزاری چهارمین دوره از سلسله برنامه های جشنواره امام رضا(ع) افزود:موضوع کرامت انسانی متناسب با در خواست استان و دهه کرامت برای همایش انتخاب شده است.
مقدم با بیان اینکه مشارکت علاقه مندان در سال جاری نسبت به سال گذشته رشد داشته است، اظهار داشت:۱۰۰ اثر از کل کشور انتخاب شده است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان تأکید کرد: هر چه به کرامت انسان اهمیت و توجه داده شود به همان انداره می توان به اهداف خلقت توجه داشت.
مقدم به عملکرد و اقدامات انصاری استاندار زنجان در حوزه فرهنگی اشاره کرد و گفت: طی سفر رئیس جمهور به زنجان با تلاش های استاندار، طرح ساخت تالار بزرگ شهر زنجان به تصویب رسید و امروز در آستانه کلنگ زنی مجموعه ای هستیم که دو هزار صندلی برای همایش های ملی استان دارد همچنین هنرستان هنر های زیبای استان به مساحت پنج هزار متر مربع در سال ۹۳با پیگیری های استاندار افتتاح شد.
وی ادامه داد: استان زنجان تنها استانی است که خانه هنرمندان آن زیر مجموعه دولت تشکیل شده است.
نظر شما