به گزارش خبرنگار مهر، کاوه گرایلی یکی از مدیران برگزاری اولین فستیوال موسیقی «بارانا» در ابتدای این نشست رسانهای ضمن تشریح جزئیات اجرایی این دوره از فستیوال گفت: امیدوارم بعد از برگزاری این رویداد در کاخ نیاوران تهران بتوانیم در بیستون کرمانشاه نیز این اجراها را برای علاقهمندان موسیقی داشته باشیم. از نظر ما اجرا در مکانهای تاریخی، قدم مثبتی است که امیدوارم استمرار پیدا کند و بتواند انگیزه خوبی برای ورود هر چه بیشتر بخش خصوصی در رویدادهای موسیقی شود.
به آرزویم رسیدم
هوشنگ کامکار سرپرست گروه کامکارها نیز در این نشست رسانهای ضمن تشریح جزئیات برگزاری کنسرت این گروه در چارچوب فستیوال موسیقی «بارانا» بیان کرد: فستیوالی که شکل گرفته واقعه مهمی است که امیدوارم تداوم داشته باشد ضمن اینکه من خوشحالم به آرزوی چندین ساله خودم رسیدم؛ اینکه هنرمندان بار دیگر توانستهاند به مسئولیتهای اجتماعی خود توجه کنند، موضوعی است که طی چند سال گذشته خیلی به آن توجه داشتم و علاقهمند بودم هنرمندان دیگر نیز به آن توجه کنند. به هر ترتیب امیدوارم فستیوال موسیقی «بارانا» بتواند به موفقیتهای بیشتری دست پیدا کند، چراکه چنین رویدادهای موسیقایی نیز که بخش خصوصی بانی آنهاست در تمامی دنیا رواج گستردهای پیدا کند.
خوشحالی بزرگان بابت همکاری با جوان ترها
کیخسرو پورناظری سرپرست گروه موسیقی شمس و یکی دیگر از گروههای شرکتکننده در نخستین فستیوال موسیقی «بارانا» نیز در این نشست رسانهای ضمن معرفی قطعات اجرایی کنسرت پیشرو گفت: خوشحالم در فستیوالی حضور دارم که هنرمندانی بزرگ در آن حضور دارند و دلشان برای هنر این سرزمین میتپد. این مایه خوشحالی ماست که میتوانیم در کنار نسل جوان موسیقی از گونههای مختلف برنامههایی را اجرا کنیم.
شهرداد روحانی رهبر ارکستر سمفونیک تهران هم که به عنوان یکی از شرکتکنندگان اولین فستیوال موسیقی «بارانا» در این نشست رسانهای حضور پیدا کرده بود، توضیح داد: من در این برنامه قطعات خودم را همراه با پیانو و یک گروه زهی به سرپرستی امیر باورچی در کنار یک گروه پنج نفره از نوازندگان و هنرمندی نازلی بخشایش در حوزه چندنوازی و همچنین سازهای کوبهای با هنرمندی صابر جعفری و آرش اسلامی اجرا میکنم.
وی افزود: بسیار خوشحالم که برای اولین بار در فضای باز این کار را انجام میدهم و بابت این موضوع بسیار هیجان دارم چرا که اجرای موسیقی در کاخ نیاوران تهران برای هموطنانم فضای جدیدی است که دوست دارم آن را تجربه کنم.
خبرهای جالب توجه آقای مدیر
آراسب احمدیان مدیرعامل مؤسسه محک نیز در این نشست خبری گفت: هنرمندان حرکتهای زیادی را برای مؤسسه محک انجام دادهاند و حالا اینکه یک هلدینگ صنعتی وارد یک جریان هنری شده، میتواند سرمنشأ خدمات بیشتری در معرفی هر چه بهتر مؤسسه محک به مردم باشد.
وی ادامه داد: مؤسسه محک در طرح توسعه بیمارستانی خود به زودی از یک محل جدید در کنار بیمارستان فعلی بهرهبرداری خواهد کرد. در این مجموعه یک سالن آمفیتئاتر طراحی شده که ظرفیتی حدود ۶۰۰ نفر دارد و ما امیدواریم در آیندهای نزدیک برنامهریزیهایی را برای استفاده بهتر و بیشتر از این مکان فرهنگی برای فعالیتهای هنرمندان داشته باشیم.
خوشحالیم که در یک کار خیر سهیم هستیم
آرین کشیشی یکی از اعضای گروه «کامنت» هم در این نشست خبری توضیح داد: خیلی خوشحالیم که در فستیوال خصوصی «بارانا» حضور پیدا کردیم و شاهد اجرای آثاری هستیم که گروههای مختلف در ژانرهای مختلف حضور مؤثری دارند. اجرای کنسرت در این فستیوال یک کار خیر است که همه ما در آن سهیم هستیم و میتوانیم در کنار سایر هنرمندان به اجرای برنامه بپردازیم. طبق تصمیماتی که گرفته شده، ما غیر از اجراهای همیشگی گروه کامنت قرار است یک قطعه مشترک با گروه داماهی اجرا کنیم.
رضا کولغانی خواننده گروه «داماهی» نیز در این نشست گفت: خیلی خوشحالیم که در فضایی به اجرای موسیقی میپردازیم که بزرگانی مانند استاد پورناظری، گروه کامکارها، استاد چکناواریان و استاد شهرداد روحانی در آن حضور دارند. ما در این کنسرت ضمن چیدمان جدیدی که برای گروه در نظر گرفتهایم، قطعه «مُردن مردونه» یکی از آثار ابراهیم منصفی را به صورت مشترک با گروه کامنت اجرا میکنیم.
تداوم این فستیوال آرزوی ماست
امید نعمتی خواننده گروه «پالت» نیز تصریح کرد: بدونشک همه اعضای گروه کامنت شاگردان اساتید شرکتکننده در این فستیوال هستند که برای ما باعث بسی افتخار است که در کنار آنها به اجرای برنامه میپردازیم. آرزوی بنده و گروه پالت تداوم برگزاری فستیوال موسیقی «بارانا» است.
موسیقی هر بیماری را درمان می کند
لوریس چکناواریان که قرار است همراه با میترا حجار قطعات عاشقانهای را در نخستین فستیوال موسیقی «بارانا» اجرا کند با ابراز خشنودی از حضور در این رویداد موسیقایی گفت: من پیش از این نیز با مؤسسه بیمارستانی محک فعالیتهایی را داشتم و امروز بسیار خوشحالم که در این پروژه مشارکتی که توسط بخش خصوصی برای حمایت از بیماران مؤسسه محک انجام میپذیرد، حضور داشته باشم. به اعتقاد من مهمترین درمان برای هر بیماری، موسیقی و هنر است که میتواند در کنار همکاری و مشارکت مردم، نقش مؤثری را در ترویج فعالیتهای مردمی و حمایتی داشته باشد.
خوشحالی از اجرای موسیقی زیر آسمان شهر
تهمورس پورناظری یکی دیگر از مسئولان برگزاری نخستین فستیوال موسیقی «بارانا» نیز در پایان این نشست خبری گفت: این آرزوی کودکی من بوده که بتوانم چنین هنرمندان بزرگی را در کنار هم ببینم. البته شاید به لحاظ برنامهریزی انجام گرفته شده، فضای مختصری برای حضور هنرمندان بزرگ موسیقی این سرزمین فراهم آمده باشد اما با وزن و چگالی که در محتوای این برنامهها میبینیم، به این باور میرسم که فضای مورد نظر در بالاترین شکل ممکن برگزار میشود. به هر حال این بزرگان نه نیازی به کنسرت و نه نیازی به نام دارند اما مطمئنم در کنار هم قرار گرفتن این عزیزان و هنرمندان جوان دیگر، امید و دلگرمی فراوانی است که میتواند به تداوم فستیوال کمک کند.
وی افزود: من، سهراب پورناظری و گروهی که این فستیوال را برگزار میکند، هدفی جز استمرار آن ندارم. من بسیار خوشحالم که بعد از سالیان سال که آسمان را از موسیقی گرفتند، دوباره میتوانیم زیر آسمان به اجرای موسیقی بپردازیم.
نخستین فستیوال موسیقی «بارانا» از بیستم تا بیست و نهم مرداد ماه در کاخ نیاوران تهران با حضور گروهها و هنرمندان صاحبنام موسیقی کشورمان میزبان علاقهمندان موسیقی است. پیش از این قرار بود کاخ گلستان تهران میزبان این رویداد موسیقایی بخش خصوصی باشد که با اعلام ستاد برگزاری فستیوال به کاخ نیاوران تهران منتقل شد.
نظر شما