به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فرمانداری دهلران، شادمهر کاظمزاده اظهار داشت: با توجه به فصل گرما و دمای بالای هوا در شهرستان دهلران، یکی از مطالبات مردم منطقه دشت عباس بحث کمبود آب شرب آشامیدنی است.
وی افزود: با توجه به بررسیهای کارشناسی به عمل آمده از سوی آبفای روستایی استان به دلیل محدود بودن منابع آبی در منطقه حل مشکل کمبود آب روستاهای سادات دانشگر و عینصوله از طریق یکی از چاههای موجود در منطقه که متعلق به یکی از ادارات دولتی استان است، تأمین خواهد شد.
کاظمزاده با بیان اینکه عمده دلیل مشکل کمآبی برخی روستاهای دشت عباس پوسیدگی و فرسودگی و همچنین قدیمی بودن خط انتقال آب این روستاها است، اظهار امیدواری کرد این چاه آب شرب با رایزنیهای صورت گرفته تا پایان شهریورماه سال جاری وارد مدار شود.
نماینده مردم دهلران، آبدانان، بدره و درهشهر تصریح کرد: موضوع را به صورت حضوری از طریق معاونین وزارت نیرو پیگیری کرده که قولهای مساعدی در خصوص رفع این مشکل دیرینه مردم منطقه دشت عباس داده شده است.


نظر شما