پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۵۶

امام جمعه شادگان:

هفته دولت بهترین فرصت برای تقویت همدلی دولت و مردم است 

هفته دولت بهترین فرصت برای تقویت همدلی دولت و مردم است 

شادگان - امام جمعه شادگان گفت: هفته دولت بهترین فرصت برای تقویت همدلی دولت و مردم است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید مجید شرفی در خطبه های نماز جمعه این هفته شادگان با اشاره به فرا رسیدن هفته دولت اظهارکرد: مدیران و مسئولان دستگاه های اجرایی شهرستان شادگان که خادمان ملت هستند باید این فرصت را مغتنم شمرده و گزارش عملکرد یک ساله خود را از طریق رسانه ها به اطلاع مردم برسانند.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر افزود: هفته دولت یادبود شهادت دو شخصیت برجسته ای است که در مدت کوتاه خدمت خویش کارهای بزرگ و ماندگاری را انجام دادند و هنوز هم شاهد آثار این خدمات هستیم.

امام جمعه شادگان در ادامه خطبه های خود با اشاره به فرا رسیدن روز کارمند گفت: از تمامی کارمندان دستگاه های اجرایی شهرستان شادگان که خدمات به مردم ارائه می دهند قدردانی می کنم ولی لازم است تکریم ارباب رجوع مد نظر کارمندان قرار داشته باشد.

حجت‌الاسلام شرفی در فراز دیگری از خطبه های خود با اشاره به فرا رسیدن روز جهانی مساجد بیان کرد: توجه به نقش محوری مساجد در جهان اسلام و هجمه همه جانبه دشمنان اسلام به این سنگر الهی و لزوم توجه هر چه بیشتر به نقش مساجد در ایجاد اتحاد بین امت اسلامی، مسجد باید قلب تپنده حیات اجتماعی جامعه اسلامی و منشاء حرکت اجتماعی در جامعه باشد.

وی تأکید کرد: روح معنوی مسجد باید با حضور جوانان و نوجوانان، شور و نشاط داشته باشد.

امام جمعه شادگان در بخش پایانی از خطبه های خود با گرامیداشت روز پزشک گفت: پزشکان باید با سرلوحه قراردادن تقوای الهی، خیرخواه مردم بوده و در راه خدمت به آنها از هیچ کوششی دریغ نکنند.

وی ضمن تبریک این روز به جامعه پزشکی و خدمت رسانان عرصه سلامت و درمان جامعه افزود: پزشکان ضامن سلامت جامعه، امنیت روحی بیماران و فرشتگان نجاتی هستند که درد جسم را باروح بلندشان در سایه لطف الهی التیام می‌بخشند.

کد خبر 3745546

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha