پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۳۸

حجت الاسلام سعیدی:

آمریکا با همکاری عربستان درصدد ایجاد چالش در منطقه است

آمریکا با همکاری عربستان درصدد ایجاد چالش در منطقه است

نماینده ولی‌فقیه در سپاه گفت: آمریکا با همکاری عربستان در یمن نیز تلاش می‎کند که مردم این کشور را دچار چالش کند ولی در این کشور هم کمترین موفقیت را کسب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سپاه نیوز، حجت الاسلام علی سعیدی در هفدهمین یادواره شهدای روستاهای کارنام، سادات‌محله و مزده اظهار داشت: حضور در یادواره شهدا توفیق برای شرکت‌کنندگان این مراسم است.

وی تصریح کرد: خداوند به انسان‌های نعمت‌های بی‌شمار داد و این نعمت را تا زمانی که خود انسان نخواهد و کفران نعمت نکند از انسان گرفته نمی‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران اضافه کرد: انقلابی بودن مهم است، ولی انقلابی ماندن مهم‌تر است و این موضوعی بوده که امام علی(ع) بر آن تأکید داشتند.

وی یادآور شد: ایمان برای انسان سرمایه است ولی حفظ ایمان خود سرمایه سنگین‌تر است، حفظ ایمان الزاماتی دارد اگر شکر نعمت باشیم خداوند زمینه افزایش نعمت را فراهم می‌کند.

حجت الاسلام سعیدی گفت: نعمت خداوند شرطی است برای افزایش نعمت؛ که باید قدردان این نعمت بود و در مسیر خدا قرار داشت تا از نعمت‌های الهی بهره‌مند شویم.

وی ادامه داد: بزرگ‌ترین نعمت خداوند به بشر نعمت هدایت است، به نوعی که نعمت هدایت برای همه انسان‌ها در مدت زمان‌های متعدد بود، برخی از انسان‌ها قدردان نعمت بودند و در برابر سختی‌ها و مشکلات در کنار اولیاء‌الله بودند از امتیازات الهی برخودار شدند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران با اشاره به پخش سریال معمای شاه از رسانه ملی گفت: در این سریال بخش کوچکی از جنایات شاه خائن به مملکت و انسان‌های فرهیخته به تصویر کشیده شده است.

وی با بیان اینکه خداوند در دوران انقلاب امام راحل را برای ما برگزید و نعمت پیروزی در برابر ظلم شاه را به مردم ایران ارزانی داد، خاطرنشان کرد: امروز خطراتی داریم که اگر توجه نکنیم مثل آب خوردن نعمت‌های الهی از دست ما گرفته می‌شود.

حجت الاسلام سعیدی بیان کرد: خداوند با پیروزی انقلاب اسلامی عزتمندی را نصیب مردم ایران کرد، مردم ایران اسلامی با پیروزی انقلاب اسلامی ایران در جهان عزیز شدند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران با اعلام اینکه امروز یقین داریم که آمریکایی‌ها هیچ غلطی نکردند و نمی‌توانند بکنند و ما در کل منطقه اثرگذار هستیم، یادآور شد: آمریکا در سوریه و یمن تلاش‌های زیادی کرد که آنها را از پا در بیاورد، به گونه‌ای که امروز آمریکا در یمن به صورت مستقیم مشارکت دارد.

وی خاطرنشان کرد: امروز ناامنی در منطقه وجود دارد ولی کشور ما یکی از امن‌ترین کشورهای جهان است.

حجت الاسلام سعیدی در پایان گفت: آمریکا با همکاری عربستان در یمن نیز تلاش می‌کند که مردم این کشور را دچار چالش کند ولی در این کشور هم کمترین موفقیت را کسب کرد.

کد خبر 3758740

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha