پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ شهریور ۱۳۹۵، ۲:۵۰

سخنگوی وزارت خارجه حملات تروریستی در سوریه را محکوم کرد

 سخنگوی وزارت خارجه حملات تروریستی در سوریه را محکوم کرد

رییس مرکز دیپلماسی عمومی ورسانه ای وزارت امور خارجه کشورمان حملات تروریستی زنجیره ای در استانهای طرطوس، حمص، حسکه و حومه دمشق را محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سخنگو و رییس مرکز دیپلماسی عمومی ورسانه ای وزارت امور خارجه کشورمان حملات تروریستی زنجیره ای در استانهای طرطوس، حمص، حسکه و حومه دمشق را که منجر به کشته شدن دهها نفر از مردم بیگناه این کشورشد، محکوم و با دولت و ملت سوریه ابراز همدردی کرد.

بهرام قاسمی دوشنبه شب درصفحه شخصی خود اعلام کرد: اقدام تروریستهای جنایتکار تکفیری و حامیان وهابی آنها در هدف قرار دادن شهروندان غیرنظامی، نشانه عجز و شکست آنها در نبرد نظامی و رؤیاهای خام سیاسی آنها در منطقه است که منجر به تکرار روزمره اینگونه جتایات دهشتناک و بوجود اورنده صحنه های دردناک و شرم آور در سوریه، عراق و یمن شده است.

قاسمی تأکید کرد: مجامع بین المللی و جامعه جهانی باید دست از بی تفاوتی نسبت به آمران، حامیان و مسببان این جنایات شرم آور برداشته و در اجرای مسئولیت تاریخی، قانونی و انسانی خود درجهت مقابله ریشه ای با تروریسم تکفیری جدیت اساسی و لازم را نشان دهند.
 

کد خبر 3762171

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha