۱۷ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۵۹

امام جمعه موقت ورامین:

سخنرانی های حجت الاسلام شجونی در ورامین فراموش شدنی نیست

سخنرانی های حجت الاسلام شجونی در ورامین فراموش شدنی نیست

ورامین-امام جمعه موقت ورامین با تجلیل از مبارزات مرحوم شجونی گفت: سخنرانی های حجت الاسلام شجونی در ورامین فراموش شدنی نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محسن محمودی عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به فقدان و رحلت مرحوم  شجونی اظهار داشت: حجت الاسلام شجونی از جمله شخصیت های مبارزی بود که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در مسیر نهضت اسلامی قرار گرفت.

امام جمعه موقت ورامین افزود: مردم شهرستان ورامین پیوند و انس خوبی را با مرحوم شجونی داشتند و از اوایل پیروزی انقلاب اسلامی تا سال جاری همواره وی در جمع مردم این شهرستان حاضر می شد.

وی با اشاره به مواضع روشن و شفاف مرحوم شجونی در زمینه های مختلف ادامه داد: سخنرانی های حجت الاسلام شجونی در ورامین فراموش شدنی نیست.

امام جمعه موقت ورامین با تأکید بر این نکته که همواره مرحوم شجونی در برابر فتنه و جریانات انحرافی مواضع محکمی داشت، اضافه کرد: مرحوم شجونی در موضوع فتنه با کسی تعارف نداشت و با قاطعیت مواضع محکمی را می گرفت.

گفتنی است دفتر امام جمعه و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان ورامین نیز با صدور اطلاعیه هایی، درگذشت حجت الاسلام شجونی را تسلیت گفتند.

کد خبر 3818092

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha