۲۵ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۵۹

در راستای برنامه‌های حمایتی صورت گرفت؛

بازدید مدیران بانک ایران زمین از یک مجموعه‌ کارآفرین

بازدید مدیران بانک ایران زمین از یک مجموعه‌ کارآفرین

مدیریت یکی از شعب استانی به همراه تعدادی از مدیران بانک ایران زمین از مزرعه پرورش شتر مرغ بازدید و با مدیر این مجموعه در مورد حمایت این بانک از صنایع و کارآفرینی بحث و تبادل نظر کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی بانک ایران زمین، در این بازدید که مدیریت شعب استان‌های اصفهان، قم، مرکزی و چهارمحال و بختیاری به همراه تعدادی از مدیران ارشد بانک ایران زمین حضور داشتند، جبل عاملی صاحب مزرعه پرورش شتر مرغ با ابراز خرسندی از این اتفاق گفت: این مجموعه در زمینی به مساحت ۲ هکتار بنا نهاده شده و در زمینه پرورش ۸۰ راس مولد، ۱۰۰ راس گوشتی و ۲۰۰ راس جوجه و فروش روغن و تخم شتر مرغ  با توجه به سفارش و نیاز بازار هدف در حال فعالیت است.

وی در ادامه افزود: شترمرغ‌ها پرندگانی با قابلیت سازگاری بسیار بالا هستند، به صورتی که توانایی زندگی در دامنه دمایی  مثبت ۵۰ تا منفی ۲۰ درجه سانتی گراد را به راحتی دارا بوده و پرورش و تولید داده می شوند. که بهترین مناطق جهت پرورش این پرنده مناطق کویری و اقلیم خشک است.

این فعال اقتصادی در ادامه اظهار کرد:  بعد از گذشت ۹ ماه هر راس شتر مرغ بیش از ۲۸ تا ۳۲ کیلوگرم گوشت خالص دارد و با توجه به شناخت کافی سال‌های اخیر از فواید گوشت این پرنده استقبال خوبی توسط مردم صورت   می گیرد و گوشت این پرنده به عنوان یک جانشین رضایت بخش برای گوشت قرمز شده و خریداران زیادی را به خود جذب کرده است.

در ادامه این بازدید، سبزواری مدیریت شعب استان‌های اصفهان، قم، مرکزی و چهارمحال و بختیاری بانک ایران زمین با ابراز خرسندی از فعالیت‌های صورت گرفته از سوی جوانان مستعد، متعهد و کار آفرین تاکید کرد: شتر مرغ نسبت به سایر دام‌ها دارای مزایای زیادی است که از جمله آنها مقاومت این حیوان نسبت به بیماری‌ها، شرایط نا مساعد جوی، محیطی و فقر غذایی است و کم بودن چربی گوشت شتر مرغ و غنی بودن از ویتامین های لازم موجب استقبال مردم شده است.

وی در ادامه افزود: شتر مرغ از نظر تغذیه ای نیز حیوان بسیار کم هزینه ای است و گوشت آن از کیفیت خوبی برخوردار است و از لحاظ اقتصادی توجیه مناسبی دارد و صنایع تبدیلی شتر مرغ بازار هدف مناسبی برای عرضه و رشد دارند.

سبزواری در ادامه بیان داشت:  بانک ایران زمین در راستای حمایت از کارآفرینی قدم بر داشته  و با اشاره به اینکه  سال۹۵ مزین به سال "اقتصاد مقاومتی" است  برنامه ریزی وپشت کار را  ازعوامل اصلی موفقیت  و باعث پویایی بیشتر مجموعه دانست.

کد مطلب 3825137

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha