پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۴۴

معاون استاندار ایلام:

اکثر زائران مرز مهران دیشب پذیرایی شدند/استقرار تانکرهای آب

اکثر زائران مرز مهران دیشب پذیرایی شدند/استقرار تانکرهای آب

ایلام-معاون سیاسی امنیتی استانداری ایلام گفت: اکثر زائران مرز مهران دیشب پذیرایی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین کلانتری امروز در پایانه مرزی مهران اظهار داشت: از نظر اسکان، پذیرایی، آب و مواد غذایی برای تامین نیازهای اولیه زائران مشکلی نداریم بطوری که شب گذشته اکثر زائرانی که در شهر و پایانه مرزی مهران بودند از سوی موکب ها، ایستگاه های صلواتی و دستگاه های خدمات رسان دولتی با مشارکت مردم پذیرایی شدند.

وی یادآور شد: حتی آن دسته از زائرانی که در بیابان های مسیر مهران - دهلران نیز حضور داشتند با کمک مردم و دستگاه های خدمات رسان سازماندهی شده و آب و مواد غذایی در اختیارشان قرار گرفت.

معاو استاندار ایلام تاکید کرد: در مسیرهای خروجی از شهر مهران نیز با استقرار تانکرهایی آب مورد نیاز در اختیار زائران قرار می گیرد ضمن اینکه موکب های مستقر در مسیر نیز با مشارکت مردم از زائران پذیرایی می کنند.

وی ضمن توصیه به مردم برای خروج از پایانه مرزی و شهر مهران و اینکه این افراد زیارت عتبات عالیات را به موقع دیگری موکول کنند، از افرادی که قصد عزیمت به کربلای معلی دارند خواست به مرزهای شلمچه و چذابه مواجعه کنند چون مرز مهران از سوی طرف عراقی بسته است و فقط برای ورود زائران به کشور باز است.

کد خبر 3827764

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha