پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۴:۱۱

امام جمعه موقت عسلویه:

آمریکا سیری‌ناپذیر است/ نباید در برابر دشمن کوتاه بیاییم

آمریکا سیری‌ناپذیر است/ نباید در برابر دشمن کوتاه بیاییم

بوشهر - امام جمعه موقت عسلویه با بیان اینکه آمریکا سیری ناپذیر است و هر روز بهانه جدید دارد، گفت: نباید در برابر دشمن کوتاه بیاییم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید عبدالحسین حسینی در خطبه‌های امروز نماز جمعه عسلویه با تبریک حلول ماه ربیع الاول، از همه مردم و عزاداران ابا عبدالله الحسین (ع) به خاطر برپایی مراسمات عزاداری ماه محرم و صفر قدردانی کرد.

وی به بحث میانه‌روی در زندگی اشاره کرد و گفت: اسلام بر اقتصاد و میانه روی تاکید دارد؛ انسان مسلمان در زندگی باید میانه روی و تعادل را مراعات کند هم به امورات دنیوی خود برسد و هم به امورات معنوی و دینی و از افراط و تفریط پرهیز کند.

امام جمعه موقت عسلویه افزود: انسان مسلمان باید وقت خود را سه قسمت کند؛ بخشی را به امور دینی و فعالیت فرهنگی و اجتماعی اختصاص دهد بخشی را به کار فعالیت و تامین معاش و بخش سوم رابه تفریح سالم و صله رحم و استراحت بگذراند.

وی در خصوص تمایز راه حق و باطل گفت: عدم تقوا و بصیرت باعث می‌شود راه حق را گم کنیم؛ قرآن می‌گوید اگر تقوا داشته باشیم فرقان به شما می‌دهیم تا حق و باطل را از هم تشخیص دهید و مطلب دیگر اینکه اگر شاخص داشته باشیم راه حق گم نمی‌کنیم.

حسینی تصریح کرد: پیامبر، ائمه اطهار و ولی فقیه برای ما شاخص هستند؛ در چند جای قرآن به میزان اشاره شده و منظور میزان همین بزرگان دینی ما هستند که شاخص تشخیص حق و باطل هستند؛ ولی فقیه مثل پدر است و بر مسلمین پدری می‌کند و باید از او اطاعت کرد.

وی با اشاره به دشمنی آمریکا افزود: یهود و نصاری دشمن ما مسلمانان هستند، مقام معظم رهبری بارها گفتند به مذاکره خوشبین نیستم و اگر در برابر آمریکا در موضوع هسته‌ای کوتاه بیاییم هر روز بهانه‌ای دیگری می‌گیرد و به بحث موشک و مانور های سپاه و .... گیر می دهد.

امام جمعه موقت عسلویه گفت: عده‌ای دنبال باج دادن به آمریکا هستند؛ آمریکا خودخواه است و خواسته‌هایش سیری ناپذیر است و ما نباید در برابر دشمن کوتاه بیاییم.

وی اظهار داشت: قرآن می گوید در برابر دشمن باید آماده و قوی باشید؛ از نظر نظامی، اقتصادی، سیاسی و ... باید آماده باشید، کسی که می گوید موشک نیاز نداریم طبق آیه قرآن حرفش باطل است و خودش هم باطل است.

کد خبر 3838342

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha