پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۰۹

طی مراسمی در سنندج؛

صفحه استانی خبرگزاری صدا و سیمای کردستان آغاز به کار کرد

صفحه استانی خبرگزاری صدا و سیمای کردستان آغاز به کار کرد

سنندج – طی مراسمی و با حضور قائم مقام خبرگزاری صدا و سیما، صحفه استانی این رسانه در استان کردستان فعالیت خود را آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر امروز چهارشنبه و با برگزاری مراسمی در صدا و سیمای مرکز کردستان، صحفه استانی خبرگزاری صدا و سیمای مرکز استان فعالیت خود را آغاز کرد.

در این مراسم علاوه بر قائم مقام خبرگزاری صدا و سیمای کشور، مدیرکل صدا و سیمای مرکز کردستان و شماری از معاونین و مسئولان شبکه استانی مرکز کردستان نیز حضور داشتند.

قائم مقام خبرگزاری صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اولویت اصلی رسانه ملی، عنوان کرد: اصلی ترین محور کار رسانه ملی، مخاطب محوری است.

حسن عابدینی به رُشد شبکه های صداوسیما در حوزه های ملی و محلی و نیز ایجاد فضای رقابتی اشاره کرد و افزود: امروز صداوسیما با توجه به فضای مجازی و بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی، در صدد است تا از این فرصت به عنوان سیستمی مکمل و نیز ابزاری اصلی در حوزه ارتباطات بهره بگیرد و در عصر دانایی با توجه مقتضیات به پیش برود.

وی افزود: با راه اندازی صفحات استانی خبرگزاری صداوسیما، رسانه ملی حضور موثر خود در عرصه اطلاع رسانی را تکمیل و با از بین بردن محدودیت زمان و مکان، تسریع در اطلاع رسانی را موجب شده و تازگی پیام انقلاب اسلامی را به گوش های شنوا و چشم های بینای مخاطبین خود می رساند.

مُدیرکل صداوسیمای مرکز کردستان هم در این مراسم طی سخنانی گفت: کُردستان دارای نقش و جایگاه ویژه ای در روند تاریخی کشور است که تاثیرگذاری آن، غیر قابل انکار است.

ابوالقاسم امان اللهی، حوزه خبر و اطلاع رسانی این مرکز را از حوزه های موفق در عرصه محلی و ملی برشمرد و افزود: راه اندازی صفحه استانی، تسهیل در دسترسی به آخرین و جدیدترین رویدادها را برای علاقمندان این حوزه در پی دارد.

وی افزود: اطلاعات، آگاهی و خبر جایگاه ویژه ای در زندگی مردم دارد و لذا باید برای تحقق اهداف و آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی از این نقش به بهترین شکل ممکن استفاده شود.

صفحه استانی خبرگزاری صدا و سیمای مرکز کردستان، به عنوان پانزدهمین استان در کشور موفق شده است فعالیت خود را آغاز کند.

کد خبر 3844033

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha