به گزارش خبرنگار مهر، محسن دارابی امروز سه شنبه در جلسه توسعه صادرات که در استانداری برگزار شد، با مقایسه وضعیت فعالیت کوله بری استان های کردستان و کرمانشاه اظهار داشت: استان کردستان ۵ معبر دارد که از این تعداد دو معبر در بانه، دو معبر در مریوان و یک معبر در مله خورد است و این ۵ معبر در بازارچه رسمی مستقر نیست.
مدیر کل دفتر اقتصادی استانداری کرمانشاه بیان کرد: در استان کرمانشاه معابر کوله بری در جدار بازارچه مرزی مستقر شده است.
دارابی بیان کرد: در استان کردستان صفر تا صد کار کوله بری را مرزبانی تعیین می کند و حتی فرمانداری و استانداری دخالتی ندارند.
وی افزود: در کرمانشاه واردات منسوجات از طریق فعالیت کوله بری ممنوع اسیت اما در کردستان غیر از پارچه منسوجات نیز دارند.
دارابی بیان کرد: در استان کردستان مدیریت کلان موضوع کوله بری با معاونت سیاسی و ستاد مبارزه با قاچاق است اما در استانداری کرمانشاه این مهم با معاونت اقتصادی است.
وی با اشاره به پرداخت شش و نیم میلیارد حق کوله بری در استان کرمانشاه گفت: هم اکنمون کوله بری در کردستان رونق دارد و ۴۸۰۰ تا ۵۰۰۰ خانوار حق کوله بری دریافت کردند.
مدیر کل دفتر اقتصادی استانداری کرمانشاه در خصوص مرز پرویزخان گفت: مرز پرویزخان از سال ۹۰ مجوز گرفت و باید برای بهبود وضعیت این بازارچه تلاش کرد.


نظر شما